Vind jij het leuk om diverse marketing aspecten aan te pakken en je tegelijkertijd door te ontwikkelen tot allround online marketeer?

Allround (online) marketeer (28-40 uur)

Samen met de marketingmanager en vormgever, vorm jij de marketingafdeling van ons bedrijf. Binnen deze marketing-afdeling heeft iedereen zijn eigen specialisme: jij bent dé broodnodige specialist op het gebied van online marketing. Uiteraard ondersteunen je collega’s je waar nodig (en andersom), maar jij bent degene die kennis en ervaring met zich meebrengt en blij wordt van bijvoorbeeld het opzetten van online marketingcampagnes, het optimaliseren van het marketingaspect van de website en SEO.

Wij zijn Reinders
Een toonaangevende leverancier binnen het basisonderwijs. Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die letterlijk en figuurlijk met ze mee groeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen, dat is waar het bij Reinders om gaat. Volgens ons kan dat alleen wanneer het gebruik van materialen en methoden, de inrichting van het gebouw, de inzet van ICT en de vaardigheden van het team op elkaar afgestemd zijn en aansluiten bij de visie op leren van de school. Wij kunnen de leerkracht hierin volledig ondersteunen.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van effectieve online marketingcampagnes met een zo hoog mogelijke ROI, op basis van de bedrijfsdoelstellingen. 
Je houdt je bezig met:
- Het vertalen van de marketingdoelstellingen naar effectieve marketingcampagnes en de juiste (online) middelen.
- Het creëren en plaatsen van (product)content op onze website.
- Emailmarketing naar het volgende niveau tillen.
- Professionaliseren van social media marketing en opstarten van advertentiecampagnes.
- Rapporteren en analyseren van campagneresultaten.
- Het optimaliseren van de online shopervaring bij onze klanten.
- Het vertalen van deze analyse naar SEO optimalisatie beleid en SEO campagnes, op basis van zoekwoordanalyses.

Passen deze competenties bij jou?
- Multitasken; je bent goed in plannen, regelen, communiceren en werkt effectief.
- Proactief; je neemt initiatief, actiegericht, je voelt je verantwoordelijk, bent zelfstandig en je vindt dat iets doen beter is dan niets doen.
- Betrokken; je bent energiek, enthousiast, positief aanwezig, volhardend en je hebt de moed om lastige situaties aan te pakken.
- Teamplayer; je bent gecommitteerd aan de organisatie, het team en je werkt actief samen. Je stimuleert samenwerking binnen de organisatie.
- Oplossingsgericht; je bent flexibel, denkt in kansen en mogelijkheden, kunt makkelijk schakelen, bent een creatieve denker en grijpt in als resultaten tegenvallen.

Welke functie eisen stellen wij?
- Minimaal 2 jaar ervaring in online marketing en het zelfstandig voeren van campagnes van A tot Z.
- Minimaal HBO kennisniveau.
- Kennis van en ervaring met Google Adwords, Google Analytics, Google Shopping, Facebook Advertising, Emailmarketing pakketten.
- Communicatief sterk en een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Affiniteit met het onderwijs is een pré.
- Kennis van en ervaring met de technische kant van webshops is een pré

Reinders biedt je voldoende kansen om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen als online marketeer. We werken samen in een hecht team en in nauwe samenwerking met de inkoop- en salesafdeling. We waarderen eigen initiatief en creativiteit en moedigen dat ook sterk aan.

Het liefst meteen beginnen?
Stuur jouw motivatiebrief en CV uiterlijk 14 september 2018 per mail naar Marieke van den Anker (afdeling P&O) pz@reinders-oisterwijk.nl. Heb je vragen over de functie? Bel Marc Wels op (06) 51 76 37 70.