Geef de Reinders dozen een nieuw leven!
Maak kans op een creatieve recycleset

Hergebruik de vrolijk gekleurde Reinders dozen om de gaafste en meest fantasierijke creaties te maken. Met een flinke dosis creativiteit, energie en fantasie kun je met de klas aan de slag om gebruikte dozen een nieuw leven te geven. Maak daarbij kans op een Makedo educatieset t.w.v. €153,-!

Bekijk het filmpje om te zien wat je allemaal met de dozen kunt maken:

Post de creatie op  tag Reinders Oisterwijk en maak kans op deze Makedo educatieset voor nog meer creatief recycleplezier!

Deze actie loopt t/m 30-09-2020

En nog even over onze Reinders dozen:

  • De vrolijk gekleurde Reinders dozen zijn FSC gecertificeerd, 100% gerecycled en recyclebaar. Bovendien zijn de dozen bedrukt met inkten op waterbasis.
  • De tape die we veelvuldig nodig hebben is op acryl basis, evenals de lijm. Dus een erg duurzame en milieuvriendelijke tape, sterker nog, het is de milieuvriendelijkste transparante tape die er maar gebruikt kan worden in productie. 
  • Om de bestelde materialen onbeschadigd te leveren, maken we gebruik van duurzame luchtkussenzakjes die bestaan uit meer dan 95% gerecycled materiaal. Een bewezen duurzamer alternatief dan papieren opvulmaterialen.

En dus hebben we met onze dozen in combinatie met onze tape en luchtkussenzakjes een duurzame verpakking.

Oh ja….  en niet geheel onbelangrijk:

  • De flyer die je wellicht ontvangen hebt is gedrukt op volledig gerecycled papier.
  • Meer groene informatie? Bekijk onze groene pagina!