Registreren en inloggen
Hoe maak ik een account aan?
Om snel en eenvoudig een account aan te maken, ga je naar 'Registreren'. Geef aan of je wilt registreren als school, bedrijf, instelling of particulier en doorloop vervolgens de aangegeven stappen. Je krijgt daarna jouw wachtwoord per e-mail toegestuurd.

Kan ik ook als particulier bij Reinders bestellen?
Ja dat is mogelijk. Na registratie ontvang je direct een gebruikersnaam en wachtwoord, waarmee je kunt inloggen en een bestelling kunt plaatsen.

Ik woon in Belgie, bezorgen jullie ook buiten Nederland?
Nee, wij bezorgen alleen in Nederland. Wij verwijzen je graag naar onze Belgische partner Marsival (https://shop.marsival.be/).

Kan ik mijn schoolgegevens veranderen?
Nadat je bent aangemeld kun je de algemene schoolgegevens niet veranderen. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Wel kun je een nieuw afleveradres toevoegen.

Kan ik mijn gegevens inzien / veranderen?
Klik, als je ingelogd bent, op 'Mijn account' en ga dan naar persoonlijke gegevens. Daar kun je de persoonlijke gegevens aanpassen (niet de schoolgegevens).

Ik wil mijn wachtwoord wijzigen, of ik ben mijn wachtwoord vergeten. Wat moet ik nu doen?
Klik op 'Wachtwoord vergeten' in het inlogscherm of klik hier. Vul jouw e-mailadres in en ontvang daarna het nieuwe wachtwoord. Wilt u het wachtwoord wijzigen, log dan in en ga naar 'mijn account' en klik op wachtwoord veranderen.

Moet ik ingelogd zijn om artikelen te kunnen bekijken?
Nee, dat hoeft niet. Echter als je jouw persoonlijke prijzen in de webshop wilt zien, dan dien je wel ingelogd te zijn.

Kan ik met meerdere collega’s tegelijkertijd in de webshop?
Dit is uiteraard mogelijk. Wij adviseren onze klanten echter een eigen account aan te maken. De hoofdgebruiker kan gebruiker accounts beheren en zeer eenvoudig aanmaken in de Mijn account omgeving. De hoofdgebruiker kan hier nieuwe gebruikers aanmaken, accounttypen wijzigen en gebruikers verwijderen. Meer informatie over de werkwijze vind je onder Gebruiker account.

Franka Maton
Franka Maton Hoofd binnendienst

Wij begeleiden u graag bij het plaatsen van uw jaarbestelling.
Ontspannen voor de klas. 

Sanne Paijmans
Sanne Paijmans Marketing

Inspelen op de behoefte van de leerkracht.
Met plezier voor de klas.