Reinders samen voor de klas
Wij geloven dat ieder kind onderwijs verdient dat bij hem of haar past en door samen een omgeving te creëren waarin spelen en leren samenkomen wordt het kind optimaal gestimuleerd.

Wij willen
alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen zodat ze goed in hun vel zitten en zo het beste onderwijs voor de klas kunnen bieden. Wij zijn er voor de groepsleerkracht, remedial teacher en onderwijsassistent, maar ook voor de ICT-coördinator, directeur en conciërge. Voor iedereen die staat voor de klas

Wij helpen
al meer dan 40 jaar bij het inrichten van deze omgeving met de juiste leermiddelen, op een duurzame manier met respect voor mens & omgeving. Met aandacht voor welzijn en persoonlijke ontwikkeling. Met trainingen die verbinden, inspireren en kennis verbreden. En slimme ICT oplossingen waardoor je tijd en aandacht overhoudt.

Wij doen
dit graag met échte aandacht en persoonlijk contact. Want ondanks de digitale ontwikkelingen draait ons vak nog steeds om mensen, die staan voor hun idealen en voor de klas.

Reinders - onze 4 pijlers
Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die letterlijk en figuurlijk met ze mee groeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen, dat is waar het bij Reinders om gaat. In onze visie kan dat alleen wanneer de inrichting van het gebouw, het gebruik van materialen en educatieve content, het organiseren, de inzet van ICT en de vaardigheden van het team volledig op elkaar afgestemd zijn.


Leren- de beste educatieve content
Ons assortiment educatieve content, spel- en ontwikkelingsmaterialen, kantoorartikelen en creatieve materialen is ongekend groot en vrijwel volledig, direct, uit voorraad leverbaar. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij niet alleen een zeer breed en gevarieerd assortiment aanbieden, maar hebben we ook voor elk budget een passende oplossing. Reinders gaat echter nog veel verder. Wij helpen graag bij het beredeneerd selecteren én inzetten van leermiddelen, zodat deze echt bijdragen aan het beste onderwijs voor de klas. Onze persoonlijke benadering, begeleiding in het maken van een verantwoorde investering en de slimme webshop zijn kenmerkend voor onze manier van werken.

Inrichten– van werkplek tot leerplein
Als professionele inrichter kunnen wij school of kinderdagverblijf inrichten vanuit onderwijsvisie, werkvormen én de ontwikkelingsbehoeften van de eindgebruikers: de kinderen zelf! Dit levert vaak verrassende, unieke oplossingen en inrichtingsconcepten op, die daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij niet alleen een zeer breed en gevarieerd assortiment aanbieden, maar hebben we ook voor elk budget een passende oplossing.

Organiseren– slimme (ICT) oplossingen
In de markt neemt de vraag naar een totaaloplossing op het gebied van digitaal leren en organiseren toe. Wij leveren de beste educatieve content, in combinatie met betaalbaar en kwalitatief goede leerling devices. We bieden een diversiteit aan middelen en diensten om het onderwijs te organiseren in de breedste zin van het woord, denk aan; plan, observatie en registratiesystemen, Digitale leer- en werkomgeving (DLWO), ondersteuning bij ICT infrastructuur, onderhoud en beheer op afstand van schoolnetwerken en overige ICT gerelateerde producten en denken mee in oplossingen die bijdragen aan het optimale gebruik van ICT middelen door de verschillende doelgroepen. Allemaal vanuit een onderwijskundige benadering, passend bij de school én visie.

Professionaliseren– ontwikkel jezelf en je team
Wij professionaliseren, samen met scholingspartners Skills Town, de leerkracht met behulp van een breed en gevarieerd aanbod aan trainingen. We bieden een online leerplatform aan met daarop e-learning, Webinars en Essentials. Daarnaast verzorgen we implementatiebegeleidingen, studiemiddagen en hebben we divers aanbod aan methode- en inspiratiedagen. Van goed naar excellent onderwijs!

Kortom, Wij helpen bij het inrichten van jouw omgeving met de juiste leermiddelen, met trainingen en events die verbinden, inspireren en kennis verbreden en slimme ICT oplossingen waardoor je tijd en aandacht overhoudt VOOR DE KLAS.

 

Kom gerust eens bij ons langs

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoeidig mogelijk contact met je op.

Madid Zewary
Madid Zewary Magazijn medewerker

Lezen, schrijven, verkeer of taal...op mij kunt u rekenen.
Meer kennis voor de klas.