De kracht van Reinders projectinrichting!
Inrichting die bijdraagt aan de ontwikkeling van elk kind

Samen staan wij voor:

Samen staan wij voor:

 

- Elk budget een oplossing

- Geïntegreerde, onderwijskundige benadering

- Projectmatige aanpak

- Innovatie en productontwikkeling

- Objectiviteit

- Het vervullen van de makelaarsrol

- Duurzaamheid

Voor elk budget een oplossing
Uit ervaring weten we dat de wensen en budgetten voor het inrichten van groepsruimten per school of kinderopvang enorm kunnen verschillen. Daarom is het ook zo’n groot voordeel dat Reinders samenwerkt met veel verschillende partners. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij niet alleen een zeer breed en gevarieerd assortiment aanbieden, maar hebben we ook voor elk budget een passende oplossing. Dat is volgens ons belangrijk om aan de uiteenlopende behoeften van scholen te kunnen voldoen.
Voor elke productgroep hebben we zowel een breed en compleet basis assortiment als een quality assortiment van zeer hoge kwaliteit en een scherp geprijsd budget assortiment samengesteld. Uiteraard behoort ook maatwerk tot onze mogelijkheden. Wij kunnen meubilair helemaal op maat maken, in vorm, afmeting, materiaalsoort, kleur en bedrukking. Kortom voor elke vraag maken we samen een oplossing!

Geïntegreerde, onderwijskundige benadering
Natuurlijk hebben wij bij Reinders verstand van inrichten. Van kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Maar uniek is de schat aan onderwijskundige kennis en ervaring die binnen Reinders aanwezig is. Doordat onze projectinrichters continu nauw samenwerken met onze specialisten op het gebied van educatieve content, spel- en ontwikkelingsmateriaal, ICT-oplossingen en professionaliseren voor het onderwijs, zijn wij in staat om als team een school of kinderopvang in te richten vanuit de klantspecifieke visie, werkvormen én de ontwikkelingsbehoeften van de eindgebruikers: de kinderen zelf! Dit levert vaak verrassende, unieke (maatwerk) oplossingen en inrichtingsconcepten op, die daadwerkelijk bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Projectmatige aanpak

Of het nu gaat om het inrichten van een compleet integraal kindcentrum of het inrichten van een enkele teamkamer, groepsruimte of slaapkamer, wij benaderen elk project op dezelfde planmatige aanpak. Wij vinden namelijk dat elke klant de aandacht moet krijgen die hij verdient, ongeacht zijn wensen, eisen en budget. Een uitgebreide inventarisatie en een op maat gemaakt inrichtingsvoorstel zijn belangrijke onderdelen uit ons stappenplan. Waarbij we objectiviteit garanderen.


Innovatie en productontwikkeling

We (ver-)kennen de omgeving en wensen van onze klanten, maar ook de eisen op het gebied van ergonomie en veiligheid. We nemen de makelaarsrol op ons. Deze gegevens vormen de basis voor onze productinnovaties. Maar bij de vertaling naar een concreet meubel gaat het ons vooral om de eindgebruikers: de kinderen. Zij bepalen het speelveld voor onze nieuwe ideeën! Heeft u een goed idee voor een nieuw product of zoekt u een nog niet bestaande oplossing voor een specifieke wens op het gebied van inrichten? Wij denken graag met u mee.

Aandacht voor duurzaamheid

Wij zijn ons zeer bewust van onze maatschappelijke functie. Immers, wij leveren en produceren materialen voor kinderen, die veilig, gezond en met het oog op de toekomst gebruikt moeten kunnen worden. Voor Reinders is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dan ook een vanzelfsprekendheid, die wij vertaalden in een duidelijk en concreet MVO-beleid.

Tom Woerdenbach interieurarchitect

`Relatie tussen het design en het bevorderen van leerprestaties.
Meer inspiratie en motivatie voor de klas.'

Projecten basisonderwijs

Herfstactiekrant 2018

Herfstactiekrant

Het is tijd voor ACTIE! 

Hij is er weer: de Reinders herfstactiekrant met veel nieuwe producten en kortingen tot wel 50%.

Bekijk hier de herstactiekrant online en bestel direct via onze shop.