De kracht van Reinders projectinrichting!
Jullie visie op onderwijs geldt bij ons altijd als uitgangspunt

Inrichting die bijdraagt aan de ontwikkeling van elk kind

Inrichting die bijdraagt aan de ontwikkeling van elk kind

Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die met ze meegroeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samen komen, dat is waar het bij Reinders om gaat. Omdat wij primair gespecialiseerd zijn op het gebied van onderwijs, zijn we in staat om onze brede educatieve kennis en ervaring te vertalen in ons inrichtingsvoorstel voor de school. Daarbij geldt de visie van de school op onderwijs altijd als uitgangspunt. Tel daarbij op dat wij toegang hebben tot het grootste meubelassortiment en altijd merkonafhankelijk adviseren. Alles samen maakt dat wij de inrichtingspartner zijn om tot de meest geschikte en complete inrichting te komen.

 

Inrichting altijd vanuit onderwijsvisie
Een visie is de manier waarop een organisatie naar de wereld kijkt en hoe u uw kinderen met een specifieke onderwijsvorm zo goed mogelijk wilt voorbereiden op deelname in deze wereld. Vanuit kennis en ervaring zijn wij in staat om deze onderwijsvisie te vertalen naar een functionele en aangenmame leeromgeving. Een inrichting die niet alleen faciliteert maar ook bijdraagt aan jullie onderwijsdoelstellingen. 

Geintegreerde, onderwijskundige benadering
Natuurlijk hebben we bij Reinders verstand van inrichten. Van kwaliteit, ergonomie en duurzaamheid. Maar uniek is de schat aan onderwijskundige kennis en ervaring die binnen Reinders aanwezig is. Doordat onze projectinrichters continu nauw samenwerken met onze specialisten op het gebied van educatieve content, spel- en ontwikkelingsmateriaal en ICT- oplossingen voor het onderwijs, zijn wij in staat om als team onderwijsinstellingen of kindercentra in te richten vanuit de klant specifieke onderwijsvisie, werkvormen én de ontwikkelingsbehoeften van de eindgebruikers: het schoolteam en de kinderen zelf.

Een eigen ontwerpstudio
Onze specialisten werken met 2D en 3D visualisatieprogramma's waarmee een realistisch beeld gegeven kan worden van het resultaat van ons inrichtingsadvies. Je stapt als het ware alvast de nieuwe ruimte binnen en kunt alvast een beetje de sfeer ervaren. 

Ontwikkeling als uitgangspunt
Een stoel is ook maar een stoel. Wij hebben het liever over een zitoplossing. Welke zitoplossing voorziet het beste in de behoefte van de gebruiker en draagt daarmee optimaal bij aan de ontwikkeling van het kind.

Tom Woerdenbach interieurarchitect

`Relatie tussen het design en het bevorderen van leerprestaties.
Meer inspiratie en motivatie voor de klas.'

Projecten basisonderwijs

Compleet assortiment met merkonafhankelijk advies
Reinders heeft het grootste meubelassortiment. Niet alleen omdat we heel veel zelf produceren, zowel standaard als maatwerk, maar ook omdat we keuze hebben uit de meeste merken op de markt. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij niet alleen een zeer breed en gevarieerd assortiment aanbieden, maar ook merkonafhankelijk adviseren en vervullen we de makelaarsrol voor een passende en complete inrichting.

Voor ieder budget een oplossing
Uit ervaring weten we dat de wensen en budgetten voor het inrichten  van groepsruimten per school of kinderopvang enorm kunnen  verschillen. Daarom is het ook zo’n groot voordeel dat Reinders samenwerkt met veel verschillende partners. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij voor elk budget een passende oplossing bieden en aan de uiteenlopende behoeften van scholen en kindcentra voldoen. Voor elke productgroep hebben we zowel een breed en compleet basis assortiment als een quality assortiment van zeer hoge kwaliteit en een scherp geprijsd budget assortiment samengesteld. Kortom voor elke vraag hebben of maken we samen een oplossing. Benieuwd wat we voor jullie kunnen bieden? Neem contact met ons op.

Complete ontzorging
Reinders is een totaalleverancier. Voor het opstellen van het perfecte inrichtingsvoorstel maken we gebruik van de kennis van onze eigen specialisten en ontwerpers. Doordat onze inrichtings- en didactisch adviseurs en interieurarchitecten meedenken in het ontwerp, wordt altijd gedacht vanuit de gebruiker, de toepassing en inzetbaarheid. Maak hier kennis met onze projectteams.

Innovatief en up-to-date
Innovatie staat hoog in het vaandel. We zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en hebben voortdurende aandacht voor vernieuwing en verbetering in het onderwijs. Dat is nodig om onderwijs van hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen. We streven naar inrichting als belangrijke bouwsteen voor goed, eigentijds onderwijs dat past bij de leefwereld van de leerlingen en hen voorbereidt op de maatschappij van morgen. 

Sterk in maatwerk door eigen productiebedrijven
Met K2 (Kids-F - Klassehout) en Techni Meubel hebben we meerdere producenten en specialismen onder één dak. We hebben al heel veel slimme, mooie en vernieuwende meubels en inrichtingsoplossingen op maat ontworpen en gerealiseerd. Hierbij durven we buiten de lijntjes te kleuren. wij zijn trots op onze partners en onze samenwerking, bekijk de pagina 'Samen met onze partners' en kom meer over onze partners te weten.

Duurzaam en gekeurd assortiment

Al onze producten zijn vanuit het duurzaamheidsprincipe ontwikkeld. Met ons uitgebalanceerde product- assortiment dat voldoet aan de hedendaagse normeringen en veiligheidseisen kunnen we elke ruimte inrichten tot een functionele en aangename omgeving. Voor Reinders is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) dan ook een vanzelfsprekendheid, die wij vertaalden in een duidelijk en concreet MVO-beleid. Wil je meer weten over hoe Reinders omgaat met mens en milieu? Je kunt het hier lezen. 

Contact formulier

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoeidig mogelijk contact met je op.

Stappenplan inrichting

Voor een goede vertaling van visie naar een passende inrichting.

Stappenplan