Stappenplan
Voor een goede vertaling van jullie visie en methoden naar een passende inrichting maken wij gebruik van specialisten en werken wij aan de hand van een doordacht stappenplan. Aan de hand van dit stappenplan bewaken we het gehele proces van inventarisatie tot en met nazorg. Het resultaat? Een inrichting op maat die jullie visie op onderwijs ondersteunt.

Planmatige aanpak
Groot of juist heel klein; we benaderen iedere inrichtingsvraag met dezelfde planmatige aanpak. Want we vinden dat elke klant de aandacht moet krijgen die hij of zij verdient, ongeacht wensen, eisen en budget. Een uitgebreide inventarisatie en een op maat gemaakt inrichtingsvoorstel zijn daarom vaste onderdelen in ons stappenplan:

Stap 1: Projectteam
Voor ieder project stellen we het meest geschikte projectteam samen. Onze eigen didactisch adviseurs, interieurarchitecten en inrichtingsadviseurs werken graag samen en, indien gewenst, uw specialist(en) zoals bijvoorbeeld een aan de organisatie verbonden interieurarchitect.

Stap 2: Inventarisatie
Om tot een optimaal voorstel te kunnen komen, bespreken we allerlei kant- en locatie specifieke punten met het projectteam.

Stap 3: Projectplan
De volgende stap is het opstellen van een projectplan met daarin onder andere acties, verantwoordelijkheden en planning.

Stap 4: Het inrichtingsvoorstel
Op basis van de informatie die we verzameld hebben in de voorgaande stappen komen we met een inrichtingsvoorstel, bestaande uit:

Stap 5: Finetunen
Aan de hand van het uitgebreide inrichtingsvoorstel kun je de stijl en productkeuzes goed beoordelen en weet je exact waar je voor kiest. Er is ruimte voor bijschaven en finetunen met als resultaat een inrichting die aansluit op jullie wensen en past bij de organisatie.

Stap 6: Opdracht en productie
Na finetuning en goedkeuring van het inrichtingsvoorstel gaan we aan de slag om de complete inrichting op het juiste moment, in de juiste samenstelling en met de juiste kwaliteit te realiseren.

Stap 7: Levering
In overleg stellen we een planning op voor de levering en plaatsing van jullie inrichting. Naar wens, op maat. We stemmen de planning af met onze partners voor standaard meubilair en producten die op maat worden gemaakt om te waarborgen dat alles op het juiste moment geleverd en geplaatst wordt.

Stap 8: Nazorg
Na levering nemen we gezamenlijk door hoe de inrichting optimaal te benutten. Ook plannen we evaluatiemomenten in en adviseren we u graag over het preventief onderhouden van het nieuwe meubilair.

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier een aantal van de recent door ons opgeleverde projecten. Wil je meer weten over onze merken en partners, concepten en oplossingen op inrichtingsgebied? Klik dan op het gewenste item in de navigatie links in beeld.

Contact formulier

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoeidig mogelijk contact met je op.

Reinders projectinrichting

Maak kennis met ons team 

Team projectinrichting