Kijk op ruimtes

Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en hebben voortdurende aandacht voor vernieuwing en verbetering van het onderwijs. We streven naar een inrichting als een belangrijke bouwsteen voor goed, eigentijds onderwijs dat past bij de beleving van de kinderen en die hen voorbereidt op de maatschappij van morgen. Iedere ruimte benaderen wij op deze manier. Bekijk hier onze kijk op verschillende ruimtes.

De teamkamer 
De taken en verantwoordelijkheden van leerkrachten zijn divers. Hierdoor is er de behoefte om ideeën en ervaringen uit te wisselen, elkaar te inspireren en te coachen. Wij zien de functie van een teamkamer als ontmoetingsplek waar de visie van school duidelijk zichtbaar en voelbaar is. Maar ook: een plek waar een ontspannen sfeer hangt, zodat leerkrachten even helemaal los kunnen komen van het werk. Kortom, verschillende functies en werkvormen worden met elkaar gecombineerd. 

Leesplek
Door van een leesplek een hoek te maken ontstaat een heerlijke leesplek. Ieder kind heeft toch recht op een echte loungeruimte om te lezen. In deze hoek wil je graag in je boek duiken en lekker uitlezen!

Maatwerk
Met de samenwerking KidsF, Klassehout en Technimeubel hebben we meerdere producenten met een specialisme onder één dak. Hierdoor wordt de mogelijkheid gecreëerd om mooie, vernieuwde meubels en inrichtingsoplossingen op maat te ontwerpen.

Garderobe 
Opbergen van tassen en garderobe in één meubel. Functioneel, flexibel en optisch aansluiten bij de omgeving is onze uitdaging!

Kasten 
Een unieke en efficiënte inrichting rechtstreeks uit eigen fabriek.

Pantry
Reinders heeft zowel een kinderkookcafé voor de leerlingen in haar assortiment, als een keuken voor het team die tevens als bar gebruikt kan worden voor de vrijdagmiddag borrel!