Basisschool ICB WereldWijzer - Okkenbroek

`Een inrichting waarbij de onderwijsvorm ‘Slimfit’ op de juiste manier wordt gefaciliteerd.'

`Van gangenschool naar open ruimtes waar kinderen met elkaar leren.'

Enkele toegepaste producten

Jippie stoel

Jippie stoel

Bekijk
Jippie stoel

Jippie stoel

Deze 4-poots stapelbare kleuterstoel is voorzien van een Pagholz zitting en rugleuning, leverbaar in de kleuren beuken of ahorn. De zithoogte is B2, 30cm. De kleur van het onderstel is RAL9006 (meerdere kleuren mogelijk)

Shop
Taal-rekenatelier

Taal-rekenatelier

Bekijk
Taal-rekenatelier

Taal-rekenatelier

We helpen je graag aan alle specifieke informatie over dit product. Om je direct van de juiste informatie te voorzien kun je contact met ons opnemen via e-mail, telefonisch of het aanvraagformulier. 

 

Aanvraag productinformatie
Pepermolen

Pepermolen

Bekijk
Pepermolen

Pepermolen

Deze fraaie infozuil is uitermate geschikt om tekeningen, foto's of knutselwerkjes van kinderen op te presenteren. Maar daarnaast kun je ook informatie voor ouders op een aantrekkelijke manier op een centrale plek laten zien. De pepermolen is een functionele aanvulling op de inrichting van een aula, centrale ruimte, hal of groepslokaal.

Shop
Bouwhoek

Bouwhoek

Bekijk
Bouwhoek

Bouwhoek

Een stoere bouwhoek voorzien van een podium en 2 geïntegreerde materiaalkasten. Volledig uitgevoerd in grenen multiplex, podium afgewerkt met een marmoleum toplaag (kleur nader te bepalen) en rondom voorzien van stickers met bouwthema.

 

Shop

Contact formulier

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoeidig mogelijk contact met je op.

John van Rhee
John van Rhee Project inrichting

Een doordachte èn sfeervolle meubelinrichting.
Voel je thuis voor de klas.