Basisschool de Troubadour, Eindhoven

Voor basisschool de Troubadour in Eindhoven hebben we alle ruimtes mogen voorzien van nieuw meubilair. Door dezelfde inrichtingsstijl toe te passen in het leerplein, de lokalen en de teamkamer ontstaat er een mooie eenheid die zorgt voor rust in het schoolgebouw.

Door het gebruik van kastenwanden ontstaat er niet alleen een enorme hoeveelheid opbergruimte maar is alles ook netjes opgeruimd.

'Een eigentijdse en unieke inrichting met een kleurenpalet dat rust uitstraalt'

Op de leerpleinen zijn diverse leer,- werk- en speelplekken ontstaan waardoor de leerling zijn of haar plekje kan vinden passend bij de activiteit.

Enkele toegepaste producten

Hoefijzertafel

Hoefijzertafel

Bekijk
Hoefijzertafel

Hoefijzertafel

De hoefijzertafel is een ideale instructietafel waar de leerlingen om de leerkracht heen zitten. Omdat de tafel is voorzien van zwenkwielen kan deze gemakkelijk verplaatst worden. Het blad en fram zijn in verschillende kleuren leverbaar. 

 

Shop
Leerlingstoel Level Lupo

Leerlingstoel Level Lupo

Bekijk
Leerlingstoel Level Lupo

Leerlingstoel Level Lupo

Deze stoel met dubbelwandige kunststof kuip is voorzien van een verstelbare voetensteun. De stoel is in verschillende kleuren leverbaar.

Shop
Creatafel

Creatafel

Bekijk
Creatafel

Creatafel

De creatafel van Klassehout is uitermate geschikt om kinderen een sta-werkplek te bieden binnen de onderwijsruimte. Kinderen hebben de mogelijkheid om op een prettige manier creatief bezig te zijn. Daarnaast kunnen de creatieve materialen onder het werkblad opgeborgen worden. De creatafel is voorzien van zwenkwielen. Het blad is leverbaar in de Klassehout kleuren.

 

Shop
Speelhuis FRIS

Speelhuis FRIS

Bekijk
Speelhuis FRIS

Speelhuis FRIS

De basis van dit speelhuis wordt gevormd door een stevig stalen frame. Kies voor een open variant voor een speelplek die volop in verbinding staat met de omgeving, of ga juist voor de uitvoering met hoes, waardoor de speelplek geborgen voelt.Speelhuis FRIS is ook verkrijgbaar met wit canvas doek. 

Shop

Contact formulier

Heb je een vraag of wil je een persoonlijk en vrijblijvend advies? Laat je gegevens achter dan nemen wij zo spoeidig mogelijk contact met je op.