Kids-F

Een brede lijn ergonomisch meubilair voor onderwijs, kinderopvang en zorg & welzijn, prachtig maatwerk van hout. Uitgangspunt in productontwikkeling is natuurlijk het kind. Geen wonder dat het meubilair zo’n bijzondere aantrekkingskracht heeft. Kids-F denkt graag met u mee over de inrichting: oplossingsgericht en ontzorgend.  


Basicline, Silverline en Goldline
U heeft bij de producten van Kids-F keuze uit 3 verschillende lijnen: de Basicline, de Silverline en de Goldline. Alle productlijnen voldoen aan de hoogste standaard in de markt en voldoen tevens aan de eisen die u van de producten van Kids-F en Heutink mag verwachten. Het verschil zit in de uitvoering waardoor u de keuze heeft tussen een goedkopere en een duurdere uitvoering.

Made by Kids-F
• `Ongelimiteerde mogelijkheden binnen elk budget.'
• `Wij laten ons inspireren door u.'
• `Uw vraag staat centraal.'

Dat zijn de uitgangspunten voor alle opdrachten. Luisteren en dan uitwerken. Kids-F kijkt samen met u naar de ruimte en de wensen van de gebruikers en zoeken we naar de juiste sfeer en een oplossing op maat.

`Prachtig, die werkverdiepingen van Kids-F! Maar... past dat op onze school?'

Maatwerk
En net zo belangrijk, past het in ons budget? Vragen waar Kids-F met maatwerkoplossingen altijd een antwoord op heeft. In overleg met de school blijkt meestal veel meer mogelijk dan gedacht. Zij passen ontwerpen dusdanig aan dat ze ook in bijzonder gevormde klaslokalen een prachtige aanvulling op de leeromgeving zijn. Alles is mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen thema kiezen of zelf een eigen accessoireset kiezen. Na een oriënterend gesprek wordt het lokaal voorafgaand aan het maken van het ontwerp nauwkeuring ingemeten. Vervolgens wordt het ontwerp gemaakt en getoetst aan productiemethoden. Het resultaat is een speelwerkverdieping van absolute topkwaliteit, die volledig op maat is gemaakt.

Meer weten over de mogelijkheden tot verregaand maatwerk? Neem dan contact op met uw adviseur en bekijk samen de mogelijkheden voor uw organisatie.

Meer over Kids-F
Wanneer is Kids-F ontstaan, hoe verloopt het productie-proces, welke materialen worden er gebruikt en hoe zit het met montage? Lees meer

 

 

Herfstactiekrant 2018

Herfstactiekrant

Het is tijd voor ACTIE! 

Hij is er weer: de Reinders herfstactiekrant met veel nieuwe producten en kortingen tot wel 50%.

Bekijk hier de herstactiekrant online en bestel direct via onze shop.