Klassehout
Klassehout ontwikkelt en produceert schoolmeubilair. De uitgebreide collecties bieden al het denkbare schoolmeubilair voor het primair onderwijs en meubilair voor kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Mooi, sterk, veilig én functioneel meubilair waarmee u uw school of kinderopvang inricht voor de toekomst. Klassehout ontwikkelt en produceert die schoolmeubelen. Met veel ervaring, vakmanschap, inzicht en visie. Visie, die ze als specialist graag koppelen aan de zienswijze, wensen en eisen die de klant heeft. Dat kenmerkt de collecties. Het gaat er immers om dat een inrichtingsconcept helemaal past bij de school en de organisatie van het onderwijs.

De garanties van Klassehout

  • Onderwijskundige projectbegeleiding
  • Innovatief en flexibel meubilair
  • Uitstekende prijs / kwaliteit verhouding
  • Servicegericht

K.N.A.P. Meubilair
Klassehout heeft verschillende meubellijnen in schoolmeubilair. Eén van de bijzondere en onderscheidende concepten is het K.N.A.P.-meubilair. K.N.A.P. staat voor Kennis Nemen van het Anders leren in het Primair onderwijs. Met K.N.A.P. richt u uw school flexibel, multifunctioneel, creatief en uitdagend in.

Het totaalconcept geeft kinderen alle ruimte en mogelijkheden om zelfstandig te werken en tegelijkertijd in groepsprocessen elkaar te stimuleren. Daarnaast is het sterke van het K.N.A.P-meubilair dat iedere ruimte multifunctioneel vorm en inhoud kan krijgen. Zodat verschillende werkvormen en activiteiten in alle rust naast elkaar kunnen plaatsvinden. Ook verandert K.N.A.P. op een inspirerende manier de rol van uw leerkrachten. Door het concept zijn ze meer de motiverende begeleider dan alleen maar de leraar die de groep statisch lesgeeft.

Meer over Klassehout?
Meer weten over de meubelwereld vol visie, inrichtingsconcepten, ervaring, maatwerk en topkwaliteit? Kik hier