Techni Meubel
Techni Meubel heeft kwalitatief excellente producten op ambachtelijke wijze geproduceerd. Daarmee hebben we een goede naam in de onderwijsmarkt in Nederland en België verworven op het gebied van meubilair voor Biologie-, Natuurkunde- en Scheikundelokalen. Ook staan we bekend om onze inrichting voor technieklokalen.
Van simpele oefenpanelen tot installatiebordessen en een compleet huis met meterkast, keuken, badkamer, woonkamer en kruipruimte.

Ambachtelijk maatwerk
Het bedrijfsleven weet Techni Meubel ook te vinden voor productietafels, al dan niet in hoogte verstelbaar, meettafels (die voldoen aan de richtlijnen voor EMC en ESD volgens het Ministerie van volksgezondheid, welzijn en sport) en productieproces-ondersteunende inpaktafels of andere klantspecifieke producten. Techni Meubel maakt maatwerk op ambachtelijke wijze tegen standaard prijzen.

Innovatieve producten
Naast het bestaande assortiment worden ook regelmatig innovatieve producten geproduceerd en aan het assortiment toegevoegd. Dit zijn producten die zijn ontworpen door gerenommeerde architecten, niet alleen voor de eerder genoemde onderwijsruimtes maar voor de scholenmarkt in zijn algemeen. Het betreft dan collegezaalmeubilair, aulameubilair dat multifunctioneel toepasbaar is, tafels met ingebouwde computer (die geen warmte ontwikkelt, geen geluid maakt en maar 11 watt stroom gebruikt, dus in ieder lokaal op 1 WCD aan te sluiten is) voor het digitaal toetsen. 

Geïnteresseerd in een bezoek aan Techni Meubel?
Het is mogelijk om samen met jullie adviseur een bezoek te brengen aan Techni Meubel in Dongen. Van dichtbij zien hoe alle producten tot stand komen. Neem voor meer informatie contact op met de adviseur.

Meer informatie
Wil je meer informatie over de mogelijkheden van Techni Meubel voor de eigen organisatie? Neem dan contact op met de adviseur of kijk op technimeubel.nl.