Oktober: Heel Reinders kwartet

Tijdens de maand oktober heeft Reinders een hoop leuks in petto. Natuurlijk valt deze maand onze actiekrant boordevol nieuw spel- en ontwikkelingsmateriaal en de scherpste actieprijzen op de mat. Het materiaal is niet alleen tegen de scherpste prijzen verkrijgbaar, maar je ontvangt ook bij elke bestelling kwartetkaarten. Heb je een kwartet compleet (set van 4 kaarten)? Dan ontvang je extra korting op alle actieproducten uit onze Actiekrant (22 oktober op de mat!)! Lees hieronder de spelregels.

Reinders kwartet uitleg en spelregels

Kwartet, iedereen kent het gezellige kaartspelletje nog wel van vroeger. Nu is er een heuse Reinders kwartet. Het doel van het spel is eigenlijk heel simpel: Verzamel 4 kaarten uit hetzelfde thema en ontvang per kwartet 2,5 % extra korting op je bestelling uit de Actiekrant (22 oktober op de mat). Een thema is herkenbaar aan dezelfde kleur en de naam van het thema.

Yes! Ik heb kwartet!
Lever je kwartet in en ontvang en ontvang per kwartet 2,5 % extra korting op je gehele bestelling uit de Actiekrant*. Spaar ze alle 8!

1 kwartet = 2,5% extra korting op je gehele bestelling uit de Actiekrant
2 kwartetten = 5% extra korting 
3 kwartetten = 7,5% extra korting 
4 kwartetten = 10% extra korting 
5 kwartetten = 12,5% extra korting 
6 kwartetten = 15% extra korting 
7 kwartetten = 17,5% extra korting 
Tot wel 8 kwartetten en dus 20% EXTRA korting op je gehele bestelling uit de Actiekrant

Inleveren en korting ontvangen op je bestelling uit de Actiekrant
Heb je een kwartet? Gefeliciteerd! Maak een foto van je kwartet en stuur deze naar socialmedia@reinders-oisterwijk.nl of post je kwartet op onze Facebook pagina of neem contact op met je adviseur. 
Wanneer je vervolgens een bestelling plaatst via webshop.reinders-oisterwijk.nl en je bestelling bevat artikelen uit de actiekrant, vul dan voordat je de bestelling plaatst, in de referentie 'kwartet' in. Dan verrekenen wij je korting.

Een kwartet is tot 30-11-2019 in te wisselen.

Hoe kom ik aan de Reinders kwartet kaarten?
Je ontvangt de kaarten in de maanden oktober en november 

  • bij al je bestellingen in de doos in de maanden oktober en november
  • van je chauffeur die een bestelling komt leveren
  • op 22 oktober bij de Actiekrant in de bus
  • tijdens al onze themadagen in oktober en november
  • adviseur op bezoek? Scoor een paar interessante kaarten

Verzamel gedurende de maanden oktober en november 2019 zoveel mogelijk kwartetten!

De verschillende thema's, verzamel ze alle 8!

8 Thema's compleet?
Lever je alle 8 thema's tegelijk in? En ben je 1 van de eerste 10 die 8 thema's compleet heeft? Dan ontvangt het gehele team een gratis emaille mok met eigen kreet!

Veel plezier!

Ook dit najaar staan wij weer voor je paraat met een aantal inspirerende en interactieve themadagen. Bekijk onze agenda, bepaal welke workshops jij interessant vindt en schrijf je in. Deelname is gratis! Schrijf je hier in.

 

*Korting is niet geldig op ICT artikelen