Wij zijn blij met onze vernieuwde website!

Sinds dit schooljaar dragen wij met trots de naam Reinders samen voor de klas. Wij willen alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen om het beste onderwijs voor de klas te kunnen bieden. En dat doen we graag samen met jullie!

Hier hoort uiteraard ook een passende website bij. Een website die laat zien waar wij de leerkracht mee kunnen helpen en een site waar het Reinders gevoel terugkomt; persoonlijk en met échte aandacht. 

Uiteraard is de gehele site voorzien van onze nieuwe Look & Feel.

Wat kun je verwachten?
Alle informatie op 1 plaats
Kinderen ontwikkelen zich het best in een omgeving die letterlijk en figuurlijk met ze mee groeit. Het creëren van de ideale omgeving waarin spelen en leren samenkomen. In onze visie kan dat alleen wanneer Inrichten, Leren, Organiseren en Professionaliseren op elkaar afgestemd zijn.Op onze homepage vind je alle belangrijke informatie, lopende acties en nieuwe producten. Vervolgens kun je gemakkelijk doorklikken naar 1 van de hoofdonderwerpen om meer specifieke informatie te lezen:

  • Wil je meer weten over Momento? Dan klik je op `Organiseren'.
  • Wil je meer weten over hoe je jouw team verder kunt ontwikkelen, dan voorzien we je van alle informatie bij `Professionaliseren'.
  • En uiteraard kun je alles vinden over de educatieve content bij `Leren' en hebben we mooie referenties en producten ondergebracht bij `Inrichten'.

Verbeteren en vernieuwen
We hebben een aantal optimalisaties uitgevoerd voor nog meer bestelgemak en overzicht.

Online bestellen van alle gewenste software 
In slechts enkele stappen bestel je de gewenste software en is deze de volgende dag al toegankelijk. Via Mijn Reinders is altijd inzichtelijk welke software binnen de school gebruikt wordt. Kortom, digitaal leren wordt alleen maar makkelijker en sneller. Alle bestellingen en uitgaven inzichtelijk met het Investeringsoverzicht

Binnen Mijn Reinders kun je met het Investeringsoverzicht zeer eenvoudig een overzicht opvragen van alle bestellingen en uitgaven. Zo heb je op ieder gewenst moment inzicht in het bestedingspatroon, kun je budgetten perfect beheren en weet je precies wat de school aan leermiddelen gebruikt. Dit geldt zowel voor folio als digitale materialen.

Bestellen; gemakkelijk en vertrouwd
Onze website is geheel vernieuwd, maar natuurlijk kun je er op rekenen dat het bestelproces en alle andere vertrouwde handelingen binnen Mijn Reinders in onze shop te vinden zijn. 

Jouw mening telt!
Ook in de toekomst zullen wij de website blijven verbeteren en vernieuwen. Wij horen dan ook graag hoe jullie dit ervaren. Vind je de website gebruiksvriendelijker? Of heb je juist aanvullende ideeën hoe we onze website nog verder kunnen verbeteren? Laat het ons weten via info@reinders-oisterwijk.nl.

Marjolein van Heel
Marjolein van Heel Grafisch vormgeefster

Creativiteit, functionaliteit en oog voor detail.
Helderheid en inspiratie voor de klas. 

 

Sanne Paijmans
Sanne Paijmans Marketing

Inspelen op de behoefte van de leerkracht.
Met plezier voor de klas.