Alle methoden handig samengevat

Educatieve content
Elke school heeft behoefte aan een gedegen voorbereiding als het gaat om de aanschaf van educatieve content. Reinders helpt hier graag bij. Jullie adviseur komt graag langs om jou en je collega's over de nieuwste educatieve content te informeren. Daarnaast ben je ook welkom in ons inspiratiecentrum in Oisterwijk. Hier kun je, per leerjaar, alle gangbare educatieve content en bijbehorende materialen bekijken, indien gewenst samen met de adviseur of een specialist. Of vraag hier een zichtzending aan.

Alle informatie handig samengevat
In samenwerking met de uitgeverijen hebben wij per methode alle benodigde informatie, filmpjes en gerelateerde materialen op een pagina verzameld. Deze pagina's zijn niet alleen handig in de oriëntatiefase, maar ook tijdens het bestelproces. Elke methodepagina heeft dezelfde structuur waardoor je gemakkelijk diverse methoden kunt vergelijken.

Links in de navigatie vind je per vakgebied alle methoden gepresenteerd. 

Nieuws, uitbreidingen en regelingen

Bij verschillende methodes hebben we nieuws, uitbreidingen, omruilregelingen of bijpassende materialen. Hier hebben we een speciale pagina voor aangemaakt; Nieuws voor de klas. Uiteraard vind je in de webshop ook alle additionele materialen per vakgebied gefilterd.