Software bestellen via Mijn Reinders

Via de webshop kun je alle informatie over de verschillende methoden en hun software vinden. Wil je software bestellen? Klik op de link `software bestellen’ op de webshop (ga naar de knop 'Shop' rechtsboven op deze pagina, en klik vervolgens op 'Mijn account'). Of log in bij Mijn Reinders en klik op de button `Ga naar software bestellen’.

Er verschijnen nu 3 tabbladen:
1. Software bestellen
2. Software autoriseren
3. Software overzicht

Afhankelijk van je vraag of actie kun je 1 van de tabbladen openen.


Tabblad 1: Software bestellen

Stap 1: Via het tabblad `Software bestellen’ kun je heel eenvoudig vak, methode en startdatum selecteren. 

 

Vervolgens ga je naar stap 2 om de aantallen aan te geven.
Alle softwaremogelijkheden van de methoden zijn nu zichtbaar, overzichtelijk weergegeven per jaargroep. Licenties staan alleen vermeld wanneer deze afgelopen jaar besteld zijn. Vink de gewenste software aan. Soms is het nodig om het aantal leerlingen en abonnementstype nog in te vullen. Dan verschijnt automatisch dit scherm:

Rechts zie je het licentiebedrag (€142,80). Klik op dit bedrag en je vindt de specificaties. 

Let wel: bij een licentie per groep wordt het aantal leerlingen bepaald door het DUO leerlingenaantal. De gemiddelde groepsgrootte wordt dan getoond in het veld `aantal leerlingen'. Dit is niet te wijzigen. Wijkt het aantal erg af> Mail ons dan via info@reinders-oisterwijk.nl een recent telformulier. 

Stap 3 is de controle van je gegevens.
Je kunt je gegevens controleren en, indien gewenst, een pdf met de aanschafkosten downloaden. Je kunt altijd een stap terug om ingevoerde gegevens te wijzigen.  Is de bestelling gecontroleerd en in orde? Klik dan op 'Toevoegen aan software-bestellijst'.
Tabblad 2: Software autoriseren

Alle bestelde software dient geautoriseerd te worden door degene die bestelrechten heeft. Het tabblad 'Software autoriseren' toont alle Software die eerder is klaargezet om te bestellen.
Vink de licenties aan die je wilt autoriseren en indien je meer informatie wenst klik je rechts bij opties op het wieltje. Daar vind je alle details over de software, maar ook voorwaarden en bewerkersovereenkomsten. Ben je akkoord? Klik dan op `softwarelicentie autoriseren’.


Als laatste dien je nog je eigen gegevens in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden en de bewerkersovereenkomst.Tabblad 3: Software overzicht
In het derde tabblad zie je een overzicht van alle lopende licenties. De vinkjes geven het vakgebied aan waar reeds lopende licenties van zijn.

Klik op het vakgebied en vind een handig overzicht van lopende licenties per jaargroep en het soort software (verwerken, oefenen, toetsen, etc).

  • De groene bolletjes geven lopende licenties weer. Klik op het bolletje om details in te zien.
  • Een oranje bolletje staat voor `nog te autoriseren'. Klik op het bolletje om details in te zien en/of te autoriseren.
  • Het witte bolletje maakt inzichtelijk waar je als school nog licenties kunt gebruiken. Klik op het bolletje om vervolgens direct te bestellen.


Zo heb je altijd overzicht en inzicht in alle software van jouw school!

 

Hulp bij software bestellen
Kun je hulp gebruiken bij het bestellen van software? Jouw adviseur helpt hier graag bij. Neem contact met ons op of vul onderstaand formulier in en de adviseur zorgt ervoor dat de software wordt klaargezet. Nadat de adviseur de software heeft klaargezet zal hij/zij nog contact opnemen omdat jullie als school de software zelf nog moeten autoriseren. Wil je meer informatie of uitleg neem dan contact op met de adviseur of klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over het online bestellen van de gewenste software.

 

Bestelformulier software

De adviseur neemt contact op om de volledige bestelling af te stemmen.

Monique Colijn
Monique Colijn Binnendienst

Denk met de klant mee.
Ontzorgd voor de klas.