Software bestellen via Mijn Reinders|

Via de webshop kun je alle informatie over de verschillende methoden en hun software vinden. Wil je software bestellen? Klik op de link `software bestellen’ op de webshop (ga naar de knop 'Shop' rechtsboven op deze pagina, en klik vervolgens op 'Mijn account'). Of log in bij Mijn Reinders en klik op de button `Ga naar software bestellen’.

Er verschijnen nu 3 tabbladen:
1. Software bestellen
2. Software autoriseren
3. Software overzicht

Afhankelijk van je vraag of actie kun je 1 van de tabbladen openen.


Tabblad 1: Software bestellen

Via het tabblad `Software bestellen’ kun je heel eenvoudig vak, methode en startdatum selecteren. Dit kan vanaf de eerste volgende werkdag.

 

Vervolgens ga je naar stap 2 om de aantallen aan te geven.
Alle software mogelijkheden van de methoden zijn nu zichtbaar, overzichtelijk weergegeven per jaargroep. Ook de licenties die reeds in bezit zijn, staan vermeld.Vink de gewenste software aan. Soms is het nodig om het aantal leerlingen en abonnementstype nog in te vullen. Dan verschijnt automatisch dit scherm:

Rechts zie je het licentiebedrag (€142,80). Klik op dit bedrag en je vindt de specificaties. 

Uiteraard kun je de abonnementsvorm wijzigen. Mocht je klant bijvoorbeeld een meerjarencontract willen, dan klik je op `wijzigen'. Vervolgens klik je op `abonnement' en kun je de gewenste abonnementsvorm selecteren. Hier kun je ook kiezen voor een proeflicentie. Alle verschillende abonnementsvormen van de uitgevers zijn hier opgenomen.

Let wel, bij een licentie per groep wordt het aantal leerlingen bepaald door het DUO leerlingenaantal. De gemiddelde groepsgrootte wordt dan getoond in het veld `aantal leerlingen'. Dit is niet te wijzigen.

Stap 3 is de laatste stap in het bestelproces.
Je kunt je gegevens controleren en, indien gewenst, een pdf met de aanschafkosten downloaden. Je kunt altijd een stap terug om ingevoerde gegevens te wijzigen. Om je bestelling definitief te maken klik je op `toevoegen aan software bestellijst.’
Tabblad 2: Software autoriseren

Alle bestelde software dient door een geautoriseerd persoon definitief gemaakt te worden. Een overzicht van alle te autoriseren licenties vind je onder het tabblad `Software autoriseren.’
Vink de licenties aan die je wilt autoriseren en indien je meer informatie wenst klik je rechts bij opties op het wieltje. Daar vind je alle details over de software, maar ook voorwaarden en bewerkersovereenkomsten. Ben je akkoord? Klik dan op `softwarelicentie autoriseren’.


Als laatste dien je nog je eigen gegevens in te vullen en akkoord te gaan met de voorwaarden en de bewerkersovereenkomst.Tabblad 3: Software overzicht
In het derde tabblad heb je een totaaloverzicht van alle lopende licenties. De vinkjes geven het vakgebied aan waar reeds lopende licenties van zijn.

Klik op het vakgebied en vind een handig overzicht van lopende licenties per jaargroep en het soort software (verwerken, oefenen, toetsen, etc).

  • De groene bolletjes geven lopende licenties weer. Klik op het bolletje om details in te zien.
  • Een oranje bolletje staat voor `nog te autoriseren'. Klik op het bolletje om details in te zien en te autoriseren.
  • Het witte bolletje maakt inzichtelijk waar je als school nog licenties kunt gebruiken. Klik op het bolletje om vervolgens direct te bestellen.


Zo heb je altijd overzicht en inzicht in alle software van jouw school!

 

Meer informatie
Wil je meer informatie of uitleg neem dan contact op met de adviseur of klantenservice. Zij kunnen je alles vertellen over het online bestellen van de gewenste software.