Familiekorting op de complete Kiene serie (actie geldig t/m 31-07-19)

Nieuw in de Kiene serie: interactief stempelen met Samen Vormen en Kiene Cijfers

Fan van Kiene Klanken? Dan vind je interactief stempelen met Samen Vormen en Kiene Cijfers vast ook fantastisch! Het principe is hetzelfde: stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs, in dit geval met cijfers en vormen, ondersteund door beeld én geluid.

Met de slimme houten stempels wordt stempelen letterlijk naar een andere dimensie gebracht. Stempel met de fysieke stempel op de tablet en de speciale app zorgt er voor dat stempel en tablet met elkaar 'praten'.

Familiekorting; hoe meer je bestelt, hoe meer korting

Bestel telefonisch of via de adviseur en wij berekenen direct de familiekorting door!
Deze actie loopt tot 1-8-2019

Kies uit onderstaande Kiene sets:

Kiene klanken Magic Phonics Samen Vormen NIEUW!  Kiene Cijfers NIEUW!
Kiene klanken is dé interactieve klankstempelset ontwikkeld voor groep 3 en geschikt voor de eerste 6 maanden van het aanvankelijk leerproces. Kinderen kunnen naar hartenlust oefenen met letters, klanken en woorden. De oefeningen sluiten perfect aan bij de moderne aanvankelijke leesmethodes. De Engelse versie van Kiene Klanken. Oefen op een vooruitstrevende manier met letters, klaken en woorden tijdens de Engelse les of werk op een laagdrempelige manier met anderstalige kinderen aan de Nederlandse taal. De kern is echter de uitgewerkte leerlijn bestaande uit 18 Engelse lessen. Deze set laat kinderen spelen met vormen, kleuren en grappige mascottes. De 6 spellen stimuleren tevens samenwerking, logisch denken, observatievermogen en ook de communicatieve en sociale vaardigheden. Spelenderwijs rekenvaardigheden oefenen. Kinderen ontwikkelen getalbegrip door tellen, vergelijken, optellen en aftrekken met behulp van gevarieerde oefenningen die geheel zelfstandig gespeeld kunnen worden.
2599468 €199,00 2599480 €269,00 2599386 €189,00 2599387 €189,00
> Shop > Shop >Shop > Shop

 

Bijbehorende tablets om de Kiene set compleet te maken

Lenovo Tab M10 Lenovo Kidscase Apple Ipad LEBA handlegrip
De meeste kinderen zijn doel op het spelen op een tablet. Allerlei apps geven hen een bredere kijk op de wereld, zorgen voor een krachtig leermoment of bieden gewoon plezier. Deze tablet is zeer geschikt voor gebruik door leerlingen. Deze kindvriendelijke en schokbestendige beschermhoes is speciaal ontwikkeld voor kinderen. De Lenovo KidsCase beschermhoes is gemaakt van supersterk, maar lichtgewicht en veilig materiaal. De Apple iPad is een stijlvolle tablet met een fijne afwerking. Het systeem wordt besturd door IOS van Apple. Met de ScreenCover hoef je je geen zorgen te maken over eventuele krassen. Het grote handvat kan ook worden gebruikt als verticale of horizontale standaard. Verkrijgbaar in rood, blauw en zwart.
HICT2244399 HICT2286018 HICT2138303 HICT1947950 (rood) HICT1947949 (blauw) HICT1947948 (zwart)
> Shop > Shop > Shop > Shop