Wat kun je van ons verwachten en wat kunnen we samen bereiken?
Lees het op deze informatiepagina

Niets lijkt meer zeker. Wat vandaag geldt, kan morgen ineens weer anders zijn. Maar één ding is wel zeker; de natuurlijke behoefte van het kind om te spelen, leren en ontwikkelen die blijft bestaan. We doen er dan ook alles aan om, samen met jullie, de uitgeverijen, onze partners en leveranciers het onderwijs te blijven bieden wat het kind verdient.

Kinderen kunnen weer voorzichtig naar school
Wij helpen je met een goede voorbereiding

We zetten de eerste stappen terug naar school. Een hele uitdaging voor leerkrachten om de kinderen op een veilige en fijne manier te begeleiden in hun onderwijs. Met de 1,5 meter afstandsregel en handen wassen als belangrijkste richtlijnen. Maar hoe organiseer je dit als school? Wij hebben een aantal hulpmiddelen op een rijtje gezet die bijdragen aan de 'inrichting' van het klaslokaal, het leerplein en het schoolplein zodat leerkrachten, kinderen en ouders op een leuke manier worden herinnerd aan deze belangrijke maatregelen.

Ook hebben we een aantal handige downloads klaargezet die helpen bij het aanduiden van looproutes, het regelmatig handen wassen en het houden van afstand. 

> we gaan weer voorzichtig naar school; hulpmiddelen

Service zoals je van Reinders gewend bent
In de realiteit van vandaag en de onzekerheid van morgen, is voor ons één ding zeker: Nu kunnen wij zeker leveren. We hebben de mensen, de leermiddelen, voldoende voorraad en we willen zorg dragen voor het onderwijs van het kind. Via onze webshop kun je je materialen blijven bestellen. Wij zijn er voor al jullie vragen via mail en telefoon, wij hebben leermiddelen op voorraad, onze logistieke mensen en chauffeurs leveren met uiterste zorg je pakketje en jullie adviseur is er om te helpen met de uitdagingen die nu spelen. Samen voor de klas 

Wij doen er dan ook alles aan om samen met jullie, de uitgeverijen, onze partners en leveranciers het onderwijs en de materialen te blijven bieden die onze kinderen verdienen!  Wat mogen jullie van ons verwachten / wat willen wij jullie vragen? 

Begin nu alvast aan jullie jaarbestelling.

We beseffen dat jullie nu druk zijn met constante veranderingen, ontwikkelingen en natuurlijk ook gezondheid en het gemis van de leerlingen om je heen. Als deze situatie nog enkele weken of zelfs maanden duurt, dan wordt het voor ons een grote uitdaging om iedereen op tijd te voorzien van de gewenste materialen en dát willen wij natuurlijk voorkomen.

Wij gaan jullie uiteraard helpen op alle fronten. Nu bestellen geeft de zekerheid dat jullie jaarbestelling straks op tijd en op jullie gewenste moment binnen is. Het levermoment is, zoals je gewend bent, door jullie zelf te bepalen in de jaarbestelomgeving. Als dat pas tegen of misschien wel tijdens of zelfs ná de zomervakantie moet worden dan is dat geen enkel probleem. Laat het ons maar weten.

Wij kunnen jullie helpen bij het invoeren van een nieuwe methode!

Stilstand is ook in het onderwijs achteruitgang en wij beseffen ons terdege dat het de komende weken lastig wordt om de gewenste advisering door ons én de voorlichting door de uitgever op school te laten plaatsvinden. Laat ons weten wat we voor jullie kunnen betekenen en samen met jullie zorgen wij ervoor dat dit voor je collega of team op digitale wijze alsnog kan doorgaan!

Webinars methode-oriëntatie; samen online de methode-opties doornemen


In samenwerking met de educatieve uitgeverijen organiseren we diverse virtuele methode-voorlichtingsmiddagen. Doe mee aan een van de ‘webinars’, waar we elkaar digitaal ontmoeten en ‘gewoon’ samen de diepte induiken. Zo kun je alsnog de beste, doordachte methodekeuze maken!
Deelname is gratis.

Meer informatie!

Levert Reinders nog wel aan onze school de komende periode?

Je kunt er op rekenen dat wij onze uiterste best blijven doen om te zorgen dat jullie bestellingen gewoon op school (of eventueel op een thuisadres) worden geleverd zolang dit niet vanuit overheidswege wordt belemmerd. Laat het ons op tijd weten als je het afleveradres zou willen veranderen via info@reinders-oisterwijk.nl. Wij houden ons bij de bezorging aan de richtlijnen van het RIVM; we zorgen voor zo min mogelijk fysiek contact en nemen de social distance van 1.5 meter afstand in acht. Wordt je bestelling met DHL geleverd? Ook DHL neemt de richtlijnen van het RIVM in acht en houdt gepaste afstand bij bezorging.

Wat kunnen we nu voor je doen?
Binnenkort neemt jouw adviseur contact met je op om te bespreken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Alle vragen en antwoorden rondom 'nu de school gesloten is' 
We hebben alle vragen en antwoorden voor jullie handig samengevat op één pagina. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. 

Bekijk alle vragen en antwoorden

Klik op onderstaande banner voor meer tips en materialen voor leren op afstand

Thuis leren als de school dicht is
Thuis leren als de school dicht is

Naar de materialen en tips

Nu de school gesloten is..
Nu de school gesloten is..

Ga naar alle vragen en antwoorden