Nieuw in ons assortiment
We zijn altijd op zoek, nieuwsgierig naar en geïnteresseerd in nieuwe producten die de leerkracht kan helpen in zijn of haar dagelijkse onderwijs. Dat kunnen nieuwe innovatieve producten zijn, maar ook oude en vertrouwde producten in een nieuw jasje. Wat wij belangrijk vinden is dat de leerkracht ontspannen en met plezier kan werken met de juiste materialen. Op deze pagina vind je een selectie van producten die nieuw zijn in ons assortiment. Een kijkje waard!

November

Met deze kleurrijke HABA bouwstenen kun je talrijke leuke torens bouwen. De verschillende effecten zijn ideaal voor kleine ontdekkers en stimuleren alle zintuigen.

Shop

Dit jumbo-spinweel heeft een magneet aan de achterkant, zodat je het makkelijk op een whitebord kunt bevestigen. Verander je bord in een interactief display! Schrijf woorden of cijfers op de verschillende delen van het draaiwiel. Inclusief 16"magnetische spinner en 3 dubbelzijdige droogwisbare schijven.

 

Shop

LaQ bestaat uit 7 verschillende steentjes in 12 kleuren waar je de hele wereld mee kunt bouwen. Maak rechte en ronde vormen met het unieke kliksysteem. Ontdek het genie in jezelf!

Shop

Tover je normale stoelen om in fantastische attributen voor allerlei rollenspelen: thema brandweer, auto en paard.

Shop

Oktober

TacoBot is een stapelbare codeerrobot die is ontworpen voor kinderen van 4 jaar en ouder. Hij leert kinderen coderen met schermloze codering (zoals bij de BeeBot) en coderen met iconen (slepen-en-neerzetten), die perfect is voor het bevorderen van kritisch denken en het oplossen van problemen TacoBot helpt kinderen vroege STEM-vaardigheden te leren tijdens het spelen en plezier maken.

Shop

Volop bouwplezier met deze megaset van Constructor. Met deze set kunnen 8 verschillende modellen gebouwd worden; windmolen, kraan, catamaran, vliegtuig, racer, straaljager, brug en kraan voor een haven.

Shop

Kinderen kunnen Botley eenvoudig programmeren om verschillende acties uit te voeren: ga vooruit (stap voor stap), sla linksaf, sla rechtsaf, achteruit (één stap per keer), detecteer object, vermijd object, maak een geluid, loop, om een stap of een reeks stappen te herhalen. Kinderen kunnen in één reeks maximaal 80 stappen programmeren. Nadat een reeks is geprogrammeerd, druk je op verzenden en zie je Botley bewegen!

Shop

De lichtplaat is de perfecte basis voor het experimenteren met patronen, vorm, kleur en transparantie. De lichtplaat is extreem vlak. De randloze acrylplaat heeft afgeronde hoeken en is gemakkelijk te reinigen. Voorzien van energiebesparende LED-verlichting en 14 antislip pads. Zo blijft de lichtplaat stabiel op de juiste plek liggen. Eenvoudig aan te sluiten. Formaat: 48 x 35 x 1 cm. Gewicht: 2,3 kg.

Shop

Juni

Logboeken Blink Wereld – geïntegreerd
Bij elk thema van pakket A voor groep 5/6 en groep 7/8 van Blink Wereld geïntegreerd zijn logboeken beschikbaar. Deze logboeken omvatten alle opdrachten, bronnenbladen en het logboek dat de leerlingen tijdens hun eigen onderzoek bijhouden.

Per leerling bestel je één set van vijf logboeken (per thema één logboek)

Let op:
Momenteel zijn alleen bij de vijf thema’s van pakket A voor groep 5/6 en de vijf thema’s van pakket A voor groep 7/8 logboeken beschikbaar. We adviseren scholen daarom ook om te beginnen met de thema’s van pakket A. Je werkt dan volgend schooljaar met de thema’s van pakket B.

Je kunt alle opdrachten ook digitaal werken of de logboeken zelf printen. Dit is standaard inbegrepen in de licentie.

Logboek Blink

Mei

Percussie trommels. 
De drumset bestaat uit 4 trommels: 1x A1u, B1u, C1u en D1u. 

Kenmerken:
- In elkaar op te bergen
- Extreem lichte Kunststof Body met Natuurlijk Vel bespannen
- Onbreekbaar materiaal
- conform EN71 Standaard getest, daarom uitermate geschikt voor vroege muzikale opvoeding, groepsles en peuterklassen

Trommels

Multifunctionele tafel voor diverse doeleinden te gebruiken.
De tafel is te gebruiken als thematafel, bijvoorbeeld een herfsttafel, lentetafel etc.
Kinderen kunnen spelen en de eigenschappen ontdekken van bijvoorbeeld zand, water, houtsnippers of welk medium u besluit te plaatsen.
De tafel bestaat uit 4 geschakelde doorzichtige kunststof bakken (kwadranten) met een grijze metalen frame wat samen een cirkel vormt.

Kenmerken:
- Diameter 80 cm
- Hoogte tafel 46 cm
- Diepte van de kunststof bakken is 15 cm.

Thematafel

Zandstructuurrollers waarmee kinderen naar hartelust hun creativiteit kwijt kunnen.
De set bestaat uit 5 rollers met verschillende sporen (structuren)

Maat roller: 145 x 180 x 80 mm.

Zandstructuurrollers

April

Magic Phonics: de houten interactieve klankstempelset, maar nu om Engels te leren.

Hebben jullie de Kiene Klanken al op school? Dan is deze interactieve set houten stempels nu ook beschikbaar om Engels te leren. Uiteraard kun je de Magic Phonics ook gebruiken zonder Kiene Klanken en is het een ideale tool om Engels te leren of anderstalige kinderen te laten werken aan klanken, letters en woorden.

Inhoud:

  • 49 klankstempels
  • gratis app
  • 18 uur Engelse les
  • 150 woorden om mee te werken

Kiene Klanken is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic, innovatiepartner voor onderwijs.

Magic Phonics

LEGO WeDo 2.0 - 45300 Basisset

Een bouwset waarmee kinderen de wetenschap kunnen ontdekken. Leerlingen worden aangemoedigd om hun grenzen op het gebied van creativiteit te verleggen, onderzoek te doen, te ontwerpen, innovatie ontwerpen te maken en hun ideeën te delen met klasgenoten. Dit alles door de combinatie van veelzijdigheid van de LEGO stenen en de programmeermogelijkheden van digitale technologie.

Leeropbrengsten:

  • •onderzoeken, modeling, ontwerpen van oplossingen
  • •het betrekken van studenten in de wetenschap door het echt en relevant te maken
  • •basis programmeringsvaardigheden
  • •samenwerkings- en presentatievaardigheden
  • •kritisch en probleemoplossend denken

Bij de LEGO® producten kunt u gebruikmaken van GRATIS basissoftware. 

LEGO WeDo 2.0

Twickto, next level constructie speelgoed met oneindig veel speelplezier en sluit aan op de diverse kerndoelen voor wiskunde en techniek.

Twickto Nederlandse uitvinding: De eenvoud van de inhoud

Verreweg de meeste onderdelen bestaan uit kubussen (Bricks) die verbonden worden met een vernuftig koppelstuk (Twicks) dat door het koppelstukje te draaien met de bijbehorende sleutel (TwickTool) met een klik een stevige verbinding tot stand brengt. Met de assen en wielen opent zich een wereld van beweging en transportmogelijkheden. Verder nog aangevuld met een stuurwiel, propellers en een schroef waarmee de fantasie verder kan worden aangespoord.

Twickto

Maart

Hoe werkt de Grote getallenteller?

Leerlingen kunnen de schijven van de Grote getallenteller zelf bedienen en daarmee getallen opzetten. Het getal 153 wordt bijvoorbeeld opgezet door de schijf van de eenheden op 3 te zetten, de tientallen op 5 en de honderdtallen op 1. Hiermee kunnen opdrachten uitgevoerd worden zoals ‘tel verder met sprongen van 10’. De leerling draait nu aan de schijf van de tientallen en komt zo via 163, 173 en 183 op 193. Op het moment dat de leerling verder draait komt de tekst ‘pas op’ in beeld met een pijl welke naar links wijst. De leerling krijgt hierdoor een visuele ondersteuning dat de schijf van de honderdtallen ook verder gedraaid moet worden en komt zo op 203.

 

Rekensprint

Light STAX zijn prachtig verlichte LED-bouwstenen. Light STAX Junior bevat grotere bouwstenen dan Light STAX en is geschikt voor jongere kinderen. Light STAX Junior heeft hetzelfde formaat als onder meer DUPLO® en MEGA® Bloks. Het is volledig compatibel en kan samen met andere bouwsystemen worden gebruikt.

Light STAX Ultimate is de ultieme Light STAX Junior set! Hiermee kunnen grotere lichtsculpturen worden gemaakt. Bijna magisch dat zoveel bouwstenen kunnen oplichten door maar één grondplaat (accusteen).

Om de Light STAX accusteen op te laden is een USB-stroombron nodig, zoals een laptop of telefoonlader.

Light stax

Herfstactiekrant 2018

Herfstactiekrant

Het is tijd voor ACTIE! 

Hij is er weer: de Reinders herfstactiekrant met veel nieuwe producten en kortingen tot wel 50%.

Bekijk hier de herstactiekrant online en bestel direct via onze shop.