Nieuws voor de klas

Op deze pagina vermelden wij al het nieuws van de uitgeverijen over de methoden, zoals uitbreidingen, omruilregelingen of bijpassende materialen. Overzichtelijk voor jou onder elkaar gezet!

Gerelateerde afbeelding 03-04-2018: Estafette editie 3
In 2019 verschijnt de nieuwe versie van Estafette: Estafette editie 3. In schooljaar 2019-2020 is de hele methode compleet voor groep 4 tot en met 8. De volledige brochure én het ter inzagepakket zijn verkrijgbaar vanaf het schooljaar 2018-2019. Kijk hier voor de belangrijkste vernieuwde punten van Estafette editie 3.

 

Afbeeldingsresultaat voor faqta voortgangs dashboard
29-03-2018: Voortgangsdashboard Faqta live
Het voortgangsdashboard is live! Hiermee kunnen leerkrachten realtime bijhouden in welk tempo de leerlingen de online opdrachten in de speelomgeving maken en hoe zij die opdrachten gemaakt hebben. De antwoorden op de open vragen kunnen worden ingezien door op het betreffende bolletje te klikken. Dit dashboard is een belangrijk tool voor de leerkrachten om een coachende rol te kunnen vervullen. Meer informatie over Faqta vind je hier.

 

Afbeeldingsresultaat voor uit de kunst digitaal delubas 19-03-2018: 'Uit de kunst' vernieuwd

‘Uit de kunst’ wordt ook de naam van de nieuwe methode. Daarmee is Uit de Kunst de allernieuwste methode voor tekenen en handvaardigheid. Alle lessen zijn volledig digitaal en maken gebruik van de interactieve mogelijkheden van het digibord. De lessenreeks wordt continue aangevuld met actuele lessen en thema’s. Daarnaast sluiten de lessen aan bij andere vakken, zoals wereldoriëntatie. Meer informatie over 'Uit de kunst' volgt binnenkort.

We hebben onze website vernieuwd en verbeterd.

De vertrouwde inhoud, maar dan in een mooi, nieuw jasje. Heb je vragen, dan helpen we je graag. Veel lees- en bestelplezier!

Team Reinders samen voor de klas