Nieuws voor de klas

Op deze pagina vermelden wij al het nieuws van de uitgeverijen over de methoden, zoals uitbreidingen, omruilregelingen of bijpassende materialen. Overzichtelijk voor jou onder elkaar gezet!

Afbeeldingsresultaat voor TAKE IT EASY thieme

06-07-2018: Take it easy - Nu met verwerkingssoftware voor groep 5-8

Vanaf zomer 2018 is Take it easy uitgebreid met verwerkingssoftware. Hiermee kunnen leerlingen opdrachten (en toetsen) digitaal maken en worden de antwoorden automatisch verwerkt. Zo krijg je als leerkracht meer en direct inzicht in de ontwikkeling van je leerlingen, terwijl je flink wat tijd bespaart. Heel easy dus! Meer informatie vind je hier.

 

18-06-2018: Logboeken Blink Wereld – geïntegreerd 
Bij elk thema van pakket A voor groep 5/6 en groep 7/8 van Blink Wereld geïntegreerd zijn logboeken beschikbaar. Deze logboeken omvatten alle opdrachten, bronnenbladen en het logboek dat de leerlingen tijdens hun eigen onderzoek bijhouden.

Je kunt alle opdrachten ook digitaal doen of de logboeken zelf printen. Dit is standaard inbegrepen in de licentie.

 

         11-06-2018: Leerkracht organizer 2018/2019
U bent gewend elk jaar de agenda van Noordhoff bij ons te bestellen. Helaas heeft Noordhoff besloten de agenda uit het assortiment te halen. Gelukkig hebben wij een passend alternatief voor u gevonden, in de vorm van de Leerkracht organizer. Met de Leerkracht organizer agenda organiseer je school en thuis eenvoudig in één oogopslag! 
Klik hier voor meer informatie over de leekrachtorganizer.

 

Gerelateerde afbeelding 03-04-2018: Estafette editie 3
In 2019 verschijnt de nieuwe versie van Estafette: Estafette editie 3. In schooljaar 2019-2020 is de hele methode compleet voor groep 4 tot en met 8. De volledige brochure én het ter inzagepakket zijn verkrijgbaar vanaf het schooljaar 2018-2019. Kijk hier voor de belangrijkste vernieuwde punten van Estafette editie 3.

 

Afbeeldingsresultaat voor faqta voortgangs dashboard
29-03-2018: Voortgangsdashboard Faqta live
Het voortgangsdashboard is live! Hiermee kunnen leerkrachten realtime bijhouden in welk tempo de leerlingen de online opdrachten in de speelomgeving maken en hoe zij die opdrachten gemaakt hebben. De antwoorden op de open vragen kunnen worden ingezien door op het betreffende bolletje te klikken. Dit dashboard is een belangrijk tool voor de leerkrachten om een coachende rol te kunnen vervullen. Meer informatie over Faqta vind je hier.

 

Afbeeldingsresultaat voor uit de kunst digitaal delubas 19-03-2018: 'Uit de kunst' vernieuwd

‘Uit de kunst’ wordt ook de naam van de nieuwe methode. Daarmee is Uit de Kunst de allernieuwste methode voor tekenen en handvaardigheid. Alle lessen zijn volledig digitaal en maken gebruik van de interactieve mogelijkheden van het digibord. De lessenreeks wordt continue aangevuld met actuele lessen en thema’s. Daarnaast sluiten de lessen aan bij andere vakken, zoals wereldoriëntatie. Meer informatie over 'Uit de kunst' volgt binnenkort.

Herfstactiekrant 2018

Herfstactiekrant

Het is tijd voor ACTIE! 

Hij is er weer: de Reinders herfstactiekrant met veel nieuwe producten en kortingen tot wel 50%.

Bekijk hier de herstactiekrant online en bestel direct via onze shop.