Jegro
Kinderen willen geïnspireerd worden! Jegro biedt materiaal waarbij actieve en fysieke inspanning nodig zijn. Deze materialen sluiten naadloos aan op het dagelijks leven en dagen uit om meteen aan de slag te gaan. Hoge kwaliteit, duurzaamheid en ergonomie zijn de uitgangspunten van onze producten. De handelende materialen versterken de standaard gebruikte educatieve methodes.

Onze visie
Jegro is gebaseerd op drie principes.

  1. Actief leren
    Bij het ontwerpen van onze educatieve materialen houden wij de leerling en het curriculum met daarin de benodigde leerdoelen in gedachten. Jegro producten helpen om moeilijke of abstracte lesstof concreet te maken. Met onze materialen wordt het doorzettingsvermogen van leerlingen gestimuleerd. Door theoretisch leren te versterken met ons handelend materiaal komt u al uw leerlingen tegemoet.
  2. Ervaring
    Kinderen leren door te doen. Zij kunnen nieuwe informatie snel opdoen en behouden. Er is bewezen dat actief leren de sleutel is tot het beheersen van leerdoelen.
  3. Passie
    Gecreëerd door professionals met een hart voor educatie. Jegro hoopt mensen in het onderwijs te inspireren met hun handelende en leerzame materialen. Jegro’s producten helpen mee aan een optimale ontwikkeling van ieder kind.

Reinders inspiratiecentrum 
In ons inspiratiecentrum kun je een heel groot deel van het assortiment bekijken en beleven. Alles staat netjes uitgestald en gesorteerd per ontwikkelingsgebied. Je bent altijd welkom om inspiratie op te komen doen. Bel of mail ons zodat we kunnen zorgen voor een lekker kopje koffie of thee. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.jegro.com. Je vindt ons assortiment op de webshop onder de rubriek spelen en leren-spel- ontwikkelingsmateriaal.

Jegro logo