Samen Vormen en Kiene Cijfers Interactief stempelen 
Binnenkort bij Reinders verkrijgbaar!

Bekend met Kiene Klanken? Dan vind je Kiene Cijfers en Samen Vormen ook fantastisch! De nieuwe interactieve stempels zijn vanaf het voorjaar verkrijgbaar bij Reinders. 

Heb je interesse en wil jij graag als eerste alle informatie omtrent deze nieuwe producten? Mail naar info@reinders-oisterwijk.nl en onze adviseur neemt contact met je op. Of bel ons direct op 013-528 84 35. 

Samen Vormen
Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs met vormen en kleuren, ondersteund door beeld én geluid. Speel de 5 verschillende games alleen of met maximaal 4 kinderen en verbeter sociale en coöperatieve competenties.

          

 

Kiene Cijfers
Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs rekenvaardigheden, ondersteund door beeld én geluid. Ontwikkel je rekenvaardigheden door middel van tellen, vergelijken, optellen en aftrekken.

 

 

Hoe werken de interactieve stempels?
Om te beginnen heb je de bijbehorende app nodig. Zodra je de app hebt geïnstalleerd verschijnt het dashboard. Hierin zijn leeractiviteiten terug te zien. Zodra het kind een activiteit selecteert volgt er een korte, heldere uitleg. Het kind weet meteen wat hem te doen staat en kan aan de slag. Wanneer het kind herhaaldelijk een verkeerde vorm of cijfer stempelt zal deze na een derde ‘verkeerde’ poging visuele ondersteuning krijgen van het juiste antwoord. Op deze manier wordt een kind niet aan zijn lot over gelaten en krijgt hij instant feedback. De interactieve stempels zijn voorzien van een unieke driepoot (onderkant) en werken volgens de technologie Multi Touch. Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment.

Bekijk hier ook de inmiddels bekende en populaire Kiene Klanken. 

Bezoek onze themamiddagen!

 

Oriënteren op een nieuwe methode?
Op 27 maart en 3 april organiseren wij twee themamiddagen.
27 maart rekenen en w.o.
3 april taal en lezen.

Wil je hier graag bij zijn? Bekijk ons programma en schrijf je in!