Samen Vormen en Kiene Cijfers Interactief stempelen 
Verkrijgbaar bij Reinders!

Bekend met Kiene Klanken? Dan vind je Kiene Cijfers en Samen Vormen ook fantastisch! De nieuwe interactieve stempels zijn vanaf nu ook verkrijgbaar bij Reinders. 

Samen Vormen
Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs met vormen en kleuren, ondersteund door beeld én geluid. Speel de 5 verschillende games alleen of met maximaal 4 kinderen en verbeter sociale en coöperatieve competenties.

Bestel Samen Vormen in de webshop

Bestel Lenovo Tablet M10 in de webshop

Download bijbehorende app voor iTunes
Downsoad bijbehorende app voor Google Play

Stempeldoos Samen Vormen Samen Vormen stempels met bijbehorende app Lenovo Tablet M10 (te bestellen in de webshop, klik hier) Review Samen Vormen | Meester Sander

 

Kiene Cijfers
Stempel met fysieke stempels op de tablet en oefen spelenderwijs rekenvaardigheden, ondersteund door beeld én geluid. Ontwikkel je rekenvaardigheden door middel van tellen, vergelijken, optellen en aftrekken.

Bestel Kiene Cijfers in de webshop

Bestel Lenovo Tablet M10 in de webshop

Download bijbehorendeapp voor iTunes
Downsoad bijbehorende app voor Google Play

Stempeldoos Kiene Cijfers met bijbehorende app Lenovo Tablet M10 (te bestellen in de webshop, klik hier) Review Kiene Cijfers | Meester Sander

 

Hoe werken de interactieve stempels?
Om te beginnen heb je de bijbehorende app nodig. Zodra je de app hebt geïnstalleerd verschijnt het dashboard. Hierin zijn leeractiviteiten terug te zien. Zodra het kind een activiteit selecteert volgt er een korte, heldere uitleg. Het kind weet meteen wat hem te doen staat en kan aan de slag. Wanneer het kind herhaaldelijk een verkeerde vorm of cijfer stempelt zal deze na een derde ‘verkeerde’ poging visuele ondersteuning krijgen van het juiste antwoord. Op deze manier wordt een kind niet aan zijn lot over gelaten en krijgt hij instant feedback. De interactieve stempels zijn voorzien van een unieke driepoot (onderkant) en werken volgens de technologie Multi Touch. Multi-touch is de technologie waarbij je een touchscreen met twee – of meer – vingers aanraakt op hetzelfde moment.

Bekijk hier ook de inmiddels bekende en populaire Kiene Klanken.