Oriëntatie educatieve content
Hoe kom ik tot de juiste methodekeuze?
Iedere school heeft andere wensen en behoeften als het gaat om de aanschaf van een methode. Wij helpen hier graag bij:

Alle educatieve content op een rijtje

Alle educatieve content op een rijtje

Voor alle benodigde didactische informatie, filmpjes en gerelateerde materialen per methode kun je terecht op onze methode pagina's (onder educatieve content). Deze zijn niet alleen handig in de oriëntatiefase om diverse methoden op verschillende onderdelen te vergelijken, maar ook tijdens het daadwerkelijke keuzeproces.

Hier kun je ook, indien gewenst, een zichtzending aanvragen. Onder het kopje `educatieve software’ links in de navigatiebalk vind je alle educatieve software inzichtelijk en een stappenplan voor het online bestellen van je software.

Inspiratiecentrum

Daarnaast ben je van harte welkom in ons inspiratiecentrum in Oisterwijk. Hier kun je alle bijbehorende materialen (voor leerkrachten én leerlingen) van alle educatieve content (inclusief software) rustig inkijken en bestuderen. We vinden het fijn als je van te voren even contact opneemt, dan zetten we koffie/thee en een koekje klaar.
Je kunt zelfstandig de educatieve content en materialen bekijken. Mocht je graag onder begeleiding ons inspiratiecentrum willen bezoeken dan kun je een afspraak maken met je adviseur.

Uiteraard organiseren wij ook diverse thema- en inspiratiedagen die helpen bij het maken van een gedegen keuze. Houd onze agenda en nieuwsbrieven goed in de gaten.

Inspiratiecentrum


Organiseer je studiedag bij Reinders

Wil je een studiedag in een inspirerende omgeving verzorgen? Dat kan bij Reinders! Inmiddels organiseren meerdere scholen hun jaarlijkse studiedag(en) in ons inspiratiecentrum te Oisterwijk. Je kunt bijvoorbeeld een dagdeel invullen met het kiezen van een nieuwe methode. Het andere dagdeel kun je invullen met andere, voor jullie belangrijke, onderwerpen. Voor meer informatie neem contact op met je adviseur of onze klantenservice.