PREDIA
Blijf bij de les met Predia
Ben je op zoek naar duurzame LED touchscreens? Kies dan voor een touchscreen van Predia Touch Pro. Met een strak design, een ultrakorte reactietijd en de uitgebreide online whiteboard software is de Predia Touch Pro het ultieme interactieve touchscreen voor educatief (of zakelijk) gebruik. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten. De uitgebreide bijgeleverde software maakt de borden zeer gebruiksvriendelijk en bijzonder praktisch in gebruik.

Speciale wensen?

Predia Line-up

Wat je wensen ook zijn voor een ‘digitale versie van het klassieke schoolbord’, met de Predia Touch Pro is veel mogelijk. Ze kunnen in verschillende opstellingen worden gemonteerd: vast aan de wand of met elektrische hoogteverstelling. Voor optimaal geluid kun je kiezen om bijvoorbeeld een soundbar onder het scherm te laten monteren. Vanzelfsprekend zijn er veel opties om een Predia Touchscreen aan te sturen.


Opfriscursus nodig voor het touchscreen-digibord?Onze partner Heutink ICT helpt scholen om een touchscreen en digibord in de dagelijkse praktijk te integreren met standaard trainingen of maatwerk coachingstrajecten. Zo kan het digibord heel snel onderdeel worden van elke klas! Meer weten? Bekijk de Predia Touch Pro Lijn of neem contact op met een van onze adviseurs.
Meer informatie
Kijk voor meer informatie ook eens op predia.nl of neem contact op met je adviseur.