Haal het beste uit jezelf en de leerlingen
De digitale methoden die ondersteund worden door Momento, zijn allemaal ontwikkeld door professionals, vanuit visie, een doordachte leerlijn en bewezen didactiek. Wil je alleen digitaal oefenen of toetsen of wil je volledig digitaal werken? Uiteraard sluiten alle leermiddelen naadloos op elkaar aan! Dit geldt voor de didactische uitgangspunten, leerlijnen en lesdoelen. Zo houd je het hele lesproces overzichtelijk en eenduidig. Dat is belangrijk voor een optimaal leerrendement. Je kunt de leerlingen bovendien niet alleen laten verwerken, maar dankzij de digitale ondersteuning van de methode kun je ook eenvoudig een complete les geven. Elk van deze digitale leermiddelen biedt vele extra tools voor het geven van instructie, feedback en begeleiding.

Alle meest gebruikte methoden zijn gekoppeld aan het dashboard
In onderstaand overzicht kun je zien welke digitale methoden gekoppeld zijn aan het Momento dashboard. Als jouw school al gebruik maakt van digibord-, oefen-, verwerking- en/of toetssoftware van een of meerdere van onderstaande methoden, dan zullen de leerlingresultaten na installatie direct zichtbaar worden in het dashboard. Hier hoef je niets voor te doen. 

Alles telt  Reken zeker 2 (alleen toetssoftware - bevat geen oefensoftware)
Argus Clou Spelling in beeld (oefensoftware 2018-2019)
Blink wereld (oefensoftware 2018-2019) Spelling op maat 2
Staal Brandaan 2
De wereld in getallen 4   
De zaken van Zwijsen (oefensoftware volgt) Stepping Stones Junior
Estafette 2 (oefensoftware 2018-2019) Taal actief 4
Flits Taal in beeld (oefensoftware 2018-2019)
Getal en Ruimte junior Taal op maat 2
Kleuterplein 2 Taalverhaal.nu
Lijn 3 Veilig leren lezen 2e maanversie (oefensoftware 2018-2019)
Meander 2 Veilig leren lezen kim-versie
Naut 2 Wijzer!
Pluspunt 3  Wizwijs (oefensoftware volgt later)
Rekenrijk 3   

Vanaf schooljaar 2018 - 2019 zullen ook de oefen- en/of toetsresultaten van Ambrasoft, Taalzee, Rekentuin, Muiswerk Compleet en CITO gekoppeld zijn aan Momento.

Werk je nog niet met educatieve software?
Dan zal het Momento dashboard logischerwijs ook geen resultaten tonen. Als je wel overweegt om te starten met digitaal leren, dan is Momento de beste partner. Wij maken het mogelijk om laagdrempelig, flexibel en betaalbaar te starten met 1 of enkele vakgebieden. Wij helpen jouw schoolteam bij het maken van een gedegen keuze voor het softwarepakket wat het beste bij de schoolvisie en werkwijze past. Vervolgens betaal je uitsluitend voor die softwareonderdelen die je ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken.

Betaal wat je gebruikt

We maken het starten met digitaal leren heel laagdrempelig.

Software aanschaffen bij Momento

Momento in vogelvlucht

Beeld je eens in...dat je jouw onderwijs meer zou kunnen personaliseren.

Bekijk de video