Digitaal leren - hoe organiseer je dat?

Het dashboard van Momento biedt overzicht, inzicht en analyse. Maar een absolute voorwaarde om het maximale uit Momento te halen is dat de educatieve content snel en stabiel beschikbaar is op een device in de klas. Hoe organiseer je dat? Door een perfecte samenhang te creëren tussen:

 • Devices
 • Een digitale leer- en werkomgeving
 • Infrastructuur & beheer
De partners van Momento bieden hiervoor de perfecte oplossing.

 

Momento device Deals

Tablet, Chromebook of Windows Notebook vanaf € 50

Momento introduceert een nieuwe, speciaal voor het onderwijs geselecteerde lijn leerlingdevices tegen aantrekkelijke voorwaarden en prijzen. Je kiest zelf uit de merken Acer, Dell, HP of Lenovo. De Momento devices zijn allemaal zeer geschikt voor gebruik in het basisonderwijs en hebben een scherpe prijs, zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidsstellingen. Bovendien zijn de Momento devices, in combinatie met de software van de aangesloten uitgeverijen, uitwisselbaar tussen leerlingen. Welk type en welk merk het beste bij u past, hangt af van uw visie op (digitaal) leren en de manier waarop u werkt. Wij geven u graag advies

De 7 garanties van de Momento Device Deals

   1. Laagdrempelig de volgende stap zetten in digitalisering
   2. Device- en content onafhankelijk.
   3. Keuzevrijheid; breed aanbod A-merk devices tegen een scherpe prijs.
   4. Eenvoudige en heldere afspraken over levering en betaling.
   5. Geen ingewikkelde borgconstructies of zekerheidsstelling! 
   6. Gerenommeerde en betrouwbare leverancier.
   7. Inclusief een digitale leer- en werkomgeving.

 

Inclusief startportaal voor leerkracht en leerling
Wanneer je kiest voor één van de Momento Device Deals, krijg je automatisch toegang tot het online startportaal (digitale leer- en werkomgeving) MOO voor leerlingen en de leerkracht. Hiermee heb je met een enkele inlog toegang tot alle educatieve software die op school gebruikt wordt en het Momento dashboard. Of je nu werkt met desktops of een Momento device, lokaal of (gedeeltelijk) in de cloud, om optimaal met de educatieve content en Momento te kunnen werken heb je altijd een zekere lokale infrastructuur nodig. Wij bieden via onze ICT partner Heutink ICT compleet beheer, service en support van de lokale infrastructuur en mobiele devices, inclusief de vereiste netwerkcomponenten. Allemaal tegen een vaste prijs per jaar, afhankelijk van het aantal leerlingen op de school.


Hiermee zijn de volgende zaken goed geregeld:

 • Snel internet
 • Betrouwbare netwerkapparatuur
 • Overal en altijd WiFi
 • Beheer van vaste en mobiele devices
 • Doorlopende ondersteuning van een ICT-specialist in het onderwijs

Meer informatie
Neem contact op met je verkoopadviseur of onze klantenservice voor meer informatie of om de devices te bestellen.