Momen
to probeeractie

Ben jij je nog aan het oriënteren op de (on)mogelijkheden van digitaal leren? Overweeg je om digitaal te gaan oefenen, verwerken of toetsen? Dan is onze Momento probeeractie wellicht interessant: 

Probeer 6 weken lang onze devices inclusief methodesoftware!

Wij bieden je, samen met partner Heutink ICT, de unieke kans om gedurende een periode van 6 weken op school gebruik te maken van ons probeerpakket, bestaande uit:

# 15 Chromebooks met touch voor de leerlingen, inclusief:

   - MOO LT (basis leer- en werkomgeving)
   - Leerling software van de methodes waar de school mee werkt
   - Opbergkoffer voor de Chromebooks

# Momento dashboard voor de leerkracht

# Begeleiding door je eigen Reinders adviseur

Wij zorgen dat MOO LT wordt gekoppeld aan Basispoort en dat de leerlingaccounts worden ingericht. Tijdens de uitprobeerperiode word je begeleid door jullie eigen Reinders adviseur. De kosten voor dit probeerpakket bedragen € 199,- (inclusief btw), maar worden verrekend als je besluit over te gaan tot aanschaf van de devices en software voor tenminste 1 groep.

Wil je gebruik maken van het probeerpakket? Neem dan contact op met jullie adviseur of email naar info@reinders-oisterwijk.nl

Voorwaarden 

  • Om gebruik te kunnen maken van deze actie, is het hebben van een goed werkende WiFi omgeving een vereiste. Indien dit niet het geval is, kan er geen gebruik gemaakt worden van de actie.
  • Indien er schade is aan devices en/of opbergkoffer zijn deze voor rekening van de school o.v.v. normale gebruiksschade.
  • In het geval van diefstal of verlies van een of meerdere devices en/of accessoires, wordt de nieuwwaarde van de devices in rekening gebracht aan de school.
  • Bij defect kan contact opgenomen worden met de adviseur. Deze zal zorgen voor vervanging of reparatie.