Een gratis dashboard voor alle leerkrachten
Het Momento dashboard is gratis beschikbaar voor alle scholen in Nederland. Nadat de ICT-coördinator in een paar korte, eenvoudige stappen het dashboard geïnstalleerd heeft, heeft het hele schoolteam direct toegang tot het dashboard. Als jouw school al gebruik maakt van digibord-, oefen-, verwerking- en/of toetssoftware, dan zullen de leerlingresultaten vanaf dat moment ook direct zichtbaar worden in het dashboard. Hier hoef je niets voor te doen. Je blijft werken met de reeds aangeschafte, vertrouwde methoden maar heeft krijgt als extraatje namens de schoolleveranciers en uitgeverijen een overzichtelijk dashboard kado!

Werk je nog niet met educatieve software?
Dan zal het Momento dashboard logischerwijs ook geen resultaten tonen. Als je wel overweegt om te starten met digitaal leren, dan is Momento de beste partner. Wij maken het mogelijk om laagdrempelig, flexibel en betaalbaar te starten met 1 of enkele vakgebieden. Wij helpen jouw schoolteam bij het maken van een gedegen keuze voor het softwarepakket wat het beste bij de schoolvisie en werkwijze past. Vervolgens betaal je uitsluitend voor die softwareonderdelen die je ook daadwerkelijk wilt gaan gebruiken.
Is dat duur? Nee! Om een idee te geven, vind je hieronder een rekenvoorbeeld.

Rekenen, taal en spelling voor maximaal € 35

   Voor een bedrag van maximaal € 35,- per leerling per jaar krijg je:

  -Een rekenmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)

  -Een taalmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)

  -Een spellingmethode naar keuze (digibordsoftware, oefensoftware en toetssoftware)

  -Gratis dashboard voor de leerkracht

  -Optioneel (tegen meerprijs) een Momento device naar keuze

  (Keuze uit methoden van Malmberg, Noordhoff Uitgevers, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen.)

Waarom maximaal € 35? Kan ik ook minder betalen?
Jazeker! Dit bedrag is een rekenvoorbeeld en gebaseerd op de actuele adviesprijzen en een combinatie van de duurste reken-, taal- en spellingmethode. In de meeste gevallen betaal je dus nog minder! De verkoopadviseurs van Reinders kunnen precies uitrekenen wat je per leerling per jaar betaalt voor de door jouw school gewenste combinatie, rekening houdend met de schoolspecifieke korting.

Starten met meer of minder methoden is ook mogelijk
Voor het bedrag van maximaal € 35 ontvang je de reguliere software van een rekenmethode, taalmethode en spellingmethode naar keuze. Uiteraard is het ook mogelijk om met één of twee vakgebieden starten, of juist met meer dan deze drie vakgebieden. Wellicht ben je voor bepaalde vakgebieden al in het bezit van software of misschien wil je klein en flexibel beginnen. Dat kan allemaal. Bij Momento betaalt je alleen voor dat wat je gebruikt. Wij maken graag een offerte op maat!

Wat betaal ik extra voor een Momento device?
Als de school al leerlingdevices heeft, kun je direct aan de slag. Heeft de school nog geen devices, dan hebben wij een unieke aanbieding. Bij Momento kies je zelf met welk device je graag wilt werken. Je kiest uit tablets (vanaf € 50), Chromebooks (vanaf € 70) of Windows notebooks (vanaf € 90). Zonder ingewikkelde borgconstructies of zekerheidstellingen. Deze prijs komt boven op het bedrag dat je betaalt voor de software. Klik voor meer informatie over de Momento Device Deals.