Onderwijs digitaliseren? Meer dan MOO heeft u niet nodig

Recht doen aan verschillen
`Verschillen maken het leven interessant. U moet er toch niet aan denken dat we allemaal hetzelfde zouden zijn... Maar in het onderwijs brengen al die verschillen ook uitdagingen met zich mee. En dan hebben we het niet alleen over leerlingen en het passende onderwijs dat zij verdienen. Want ook elke school heeft zijn eigen kenmerken en behoeftes. Net als elke leerkracht.

Gelukkig leven we in een tijd waarin ICT volop mogelijkheden biedt om recht te doen aan die verschillen. We zien dat zelfs als een van onze voornaamste opgaven. Met een slimme inzet van technologie – bijvoorbeeld in de vorm van het methoden- en vakoverstijgende Momento dashboard – zorgen we ervoor dat elk kind passend en uitdagend onderwijs krijgt. Met de device-, platform- en content-onafhankelijke oplossingen van MOO doen we optimaal recht aan de verschillen tussen scholen. En met training en advies op maat helpen we leerkrachten de digitalisering in het onderwijs richting te geven op de manier die bij hen past.

Iedereen is anders, en zo hoort het ook. Laten we er samen voor  zorgen dat iedere leerling, iedere leerkracht en iedere school met al die onderlinge verschillen, optimaal uit de verf kan komen.'

Wat is MOO?
MOO (Mijn Omgeving Online) is de complete oplossing om digitalisering in het onderwijs te organiseren. MOO is ontwikkeld door de experts van Heutink ICT en bestaat uit:

  • MOO DLWO (persoonlijke digitale leer- en werkomgeving)
  • MOO Infrabeheer
  • MOO Devicebeheer 

Ter aanvulling biedt Heutink ICT gerichte trainingen en advies, zodat iedereen ook echt het beste uit MOO kan halen.

MOO DLWO
Dit onafhankelijke online platform is standaard gekoppeld met Basispoort en Kennisnet Entree. Met één gebruikersnaam en één wachtwoord heb je toegang tot alle (educatieve) digitale content.
MOO Infrabeheer 
De ICT specialisten van Heutink ICT verzorgen beheer, service en support van de complete lokale infrastructuur (servers, printers, etc.).
MOO Devicebeheer
Met MOO kies je zelf met wat voor devices je wilt werken: Chromebooks, iPads of Windows. Heutink ICT verzorgt het complete beheer, heel eenvoudig en tegen een vaste prijs per jaar.

Het mooie van MOO

  • Uniek: geschikt voor alle platforms, content en devices.
  • Alles stabiel en veilig in de cloud.
  • Complete toegang met één enkele inlog.
  • Koppelingen met Google G Suite of Microsoft Office 365.
  • Continu in ontwikkeling, dus ‘future-proof’.


          
 De allerjongsten: inloggen met plaatjes                         Veilig online met de internetfilter 

Een bewezen succes

MOO is alles wat u nodig heeft voor een doeltreffende en beheersbare inzet van ICT op school. Geen wonder dat er intussen al ruim 450.000 leerlingen dagelijks werken met MOO.
Meer weten? 
Ga naar www.moo.nl. Met specifieke vragen kun je ons natuurlijk ook bellen of mailen.