Momento on tour 

Ervaar Momento tijdens 1 van onze Momento sessies. 

Momento reist rond door het hele land met praktische en informatieve Momento sessies. We laten leerkracht, ICT-coördinator en directie ervaren welke mogelijkheden en voordelen Momento hen en het kind biedt. We organiseren de GRATIS Momento sessies op verschillende dagen en locaties in het land. Op een aantal woensdagen hebben we een uitgebreid programma voor je samengesteld.

Programma 
Wat kun je tijdens deze middag verwachten?

  • De totaaloplossing Momento in vogelvlucht - Wat is Momento, hoe zet u het in en wat is in grote lijnen de kracht van het dashboard?
  • Ingezoomd: visie, content, dashboard, devices - Bij welke visie op leren past Momento, welke content sluit er op aan, welke informatie kan het dashboard allemaal bieden en welke devices kan ik bij Momento aanschaffen?
  • Aan de slag met leerlingdata - Je gaat, alsof je een leerling bent, aan de slag met digitale content en wij late live zien wat Momento de leerkracht aan resultaten toont.
  • Alle voordelen op een rij - Wat biedt Momento jou als leerkracht om jouw onderwijs toe te snijden op de leerbehoeften van de kinderen?
  • Een gebruiker aan het woord - Bij iedere sessie nodigen we een gebruiker uit die al enkele maanden mee heeft gedaan in de pilot. Hij of zij vertelt zijn gebruikerservaringen met Momento.
  • Vragenronde en afsluiting van de middag

Bovenstaande onderdelen zullen 1,5 uur in beslag nemen.

Tijdens de woensdagsessie kun je aansluitend aan bovenstaand programma kiezen voor een of meerdere aanvullende workshops:

  • Workshop Momento & Educatieve content: Kennissessie door een van de uitgeverijen Malmberg, Noordhoff, ThiemeMeulenhoff of Zwijsen waarin zij u alles vertellen over het gebruik van Momento in combinatie met hun software.
  • Workshop Momento & Organisatie: Heutink ICT praat u bij over de eisen voor de infrastructuur en de beschikbare devices voor Momento.

Kijk in onderstaand schema wanneer Momento bij jou in de buurt is:

Datum Tijdstip Locatie
Woe 11-04 13:30-16:00 Brede school Bocholtz - Bocholtz (adviseur Wim Bakx) 
Woe 18-04 13:30-16:00 Reinders - Oisterwijk (adviseurs Rik Verhoeven en Wim Bakx) 
Do 26-04 15:30-17:00 IKC Carillon - Gouda (adviseur Marc Wels)


Ook Heutink organiseert een aantal Momento inspiratiemiddagen op verschillende locaties in Nederland. Klik hier voor een compleet overzicht van alle data en locaties.

 

Herfstactiekrant 2018

Herfstactiekrant

Het is tijd voor ACTIE! 

Hij is er weer: de Reinders herfstactiekrant met veel nieuwe producten en kortingen tot wel 50%.

Bekijk hier de herstactiekrant online en bestel direct via onze shop.