Vind hier alle informatie- en inspiratiedagen van de uitgeverijen 
Op deze pagina vind je alle informatie- en inspiratiedagen die de uitgeverijen zelf organiseren. Klik op een bijeenkomst om meer informatie en de mogelijkheden om je in te schrijven te zien.

Malmberg
Informatiemiddag nieuwe rekenmethodes: 'De wereld in getallen en Pluspunt'
Op bijna iedere woensdagmiddag in maart en april organiseert Malmberg een bijeenkomst waarin zij hun visie op rekendidactiek, de vernieuwingen in Wereld in Getallen 5 + Pluspunt 4 en de voordelen van Bingel toelichten. Na het bijwonen van een bijeenkomst ben je uitgebreid geïnformeerd waardoor je de inhoudelijke afweging om wel of niet over te stappen beter kunt maken. De bijeenkomsten vinden verspreid over het land plaats waardoor er altijd een bijeenkomst in de buurt van jouw school is.


Datum Locatie
3 april Emmeloord, Koog aan de Zaan
10 april  Den Bosch
17 april  Kapelle, Berkel en Rodenrijs
24 april  Zwolle

Wil je meer informatie over deze informatiemiddag of wil je je direct inschrijvenKlik dan hier. 


Zwijs
en

Webinars Estafette

17 april De nieuwe Estafette in de praktijk in groep 4, 5 en 6 Lees meer en aanmelden   
22 mei De nieuwe Estafette in groep 7-8 Lees meer en aanmelden


Inspiratiemiddag Veilig leren lezen
Speciaal voor alle gebruikers van Veilig leren lezen organiseert Zwijsen in maart en april vijf inspiratiemiddagen. Inspiratie voor leerkrachten tijdens de verschillende workshops en lezingen, verzorgd door auteurs en experts!

 

Datum Locatie
3 april Hotel van der Valk, Assen
10 april NH Koningshof, Veldhoven
17 april Hotel Babylon, Den Haag

Wil je meer informatie over deze inspiratiemiddag of wil je je direct inschrijven? Klik dan hier. 

ThiemeMeulenhoff
Informatiemiddag nieuwe rekenmethode Alles telt Q. 
Alles telt Q is de gloednieuwe rekenmethode van ThiemeMeulenhoff. Tijdens de rekenmiddagen in april ontdek je alles over de nieuwe rekenmethode die samen met leerkrachten en deskundigen is ontwikkeld. De makers van Alles telt Q delen hun visie op rekenonderwijs en bespreken alle ins en outs van de nieuwe methode. Na de rekenmiddag weet je waarom en hoe je eenvoudig kunt overstappen naar Alles telt Q. De bijeenkomsten vinden plaats in Noord-, midden- en zuid Nederland. Bekijk de agenda op de website van ThiemeMeulenhoff en schrijf je direct in.

Datum Locatie
10 april Zwolle
17 april Tilburg
23 april Amersfoort