Inrichten met visie
Keep moving!

Datum: 2 oktober

Reinders organiseert een inspiratiedag geheel in het teken van inrichten. Tijdens deze inspiratiedag geven we handvatten, ideeën en praktische tips om een perfecte leer/speel- en werkomgeving in te richten welke aansluit op de visie van jouw school. Heb jij de verantwoordelijkheid of enthousiaste ambities om onderwijs- en verblijfruimtes optimaal in te richten voor o.a. kinderen, teamleden en ouders? We zien je graag op 2 oktober in ons inspiratiecentrum in Oisterwijk.

  • een dynamisch middagprogramma; innovatieve workshops waar je verrast wordt met nieuwe de nieuwste opvattingen en ontwikkelingen over inrichten in het onderwijs.
  • een (optioneel) ochtendprogramma met vrije inloop; bezoek ons inspiratiecentrum met het nieuwste meubilair, krijg volop nieuwe ideeën en neem plaats voor een gesprek met een van onze adviseurs voor vrijblijvend advies!

Voorlopig programma

  • 10.00 - 13.00 Vrije inloop; bezoek ons inspiratiecentrum vol met het nieuwste meubilair, krijg volop nieuwe ideeën en neem plaats voor een gesprek met een van onze adviseurs voor vrijblijvend advies!
  • 12.00 – 13.00 Koffie/thee en een broodje

Middagprogramma

  • 13.00 – 13.30 Ontvangst met koffie en thee
  • 13.30 – 14.30 Plenaire sessie
  • 14.30 – 17.00 Diverse workshops op het gebied van inrichten (kleur, beweging, werkvormen, ..)

Je bent van harte welkom!

Het exacte programma volgt snel. 

Nu al inschrijven? Dat kan! Inschrijven

Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je als eerste op de hoogte bent over alles rondom onze themadagen!

Basisschool Meander

'Het nieuwe meubilair zorgt voor meer betrokkenheid bij de kinderen'

Bekijk dit project

Montessori Kind Centrum Lef

'Iedere keer als we de school binnen komen worden we blij van de inrichting'. 

Bekijk dit project