Inrichten vanuit visie
Keep moving!

Datum: woensdag 2 oktober

Inschrijven

Reinders organiseert een inspiratiedag geheel in het teken van inrichten. Tijdens deze inspiratiedag geven we handvatten, ideeën en praktische tips om een perfecte leer/speel- en werkomgeving in te richten welke aansluit op de visie van jouw school. Heb jij de verantwoordelijkheid of ambities om onderwijs- en verblijfruimtes optimaal in te richten voor o.a. kinderen, teamleden en ouders? We zien je graag op woensdag 2 oktober in ons inspiratiecentrum in Oisterwijk.

Thema | Keep Moving
Bewegen houdt ons niet alleen lichamelijk fit, maar ook ons brein in topconditie. Door te bewegen kom je tot geweldige ideeën en kun je de lesstof beter opnemen. Tijdens ons inrichtingsevent Keep Moving op 2 oktober staat bewegend leren in de breedste zin van het woord centraal; actief schoolmeubilair, flexibel inrichten, omgevingsfactoren, nieuwe inrichtingsmogelijkheden en processen.

De verrassende plenaire opening van onderwijsdeskundige Pedro De Bruyckere brengt ook jou `in beweging’!

Programma
Een (optioneel) ochtendprogramma met vrije inloop en een dynamisch middagprogramma. Je bent vanaf 10:00 van harte welkom. 

10:00 - 13:00  Vrije inloop: bezoek ons inspiratiecentrum vol met het nieuwste meubilair, krijg volop nieuwe ideeën, neem plaats voor een gesprek met een van onze adviseurs voor vrijblijvend advies of tik je bestaande offerte direct af.
12:00 - 13:00 Lunch | voor degene die in de ochtend aanwezig zijn
13:00 - 13:30 Ontvangst met koffie / thee
13:30 - 14:30 Plenaire sessie met onderwijsdeskundige Pedro De Bruyckere
14:30 - 14:45 Pauze met koffie/thee
14:45 - 17:00 Workshops (meer info volgt)
17:00 Borrel in Reinders café

Inschrijven

Pedro De Bruyckere - Onderwijsdeskundige

Pedro De Bruyckere - Onderwijsdeskundige

Met onderwijsdeskundige Pedro De Bruyckere hebben we een verrassende plenaire openingssessie voor jullie op het programma staan. Hij zorgt gegarandeerd voor `beweging’ onder het publiek.

Pedro is onderwijskundige en een ware mythbuster die er steeds naar streeft om onderwijs theorieën zo helder mogelijk uit te leggen met veel humor zonder aan diepgang in te boeten. De Bruyckere vertaalt complexe denkbeelden naar de praktijk aan de hand van talrijke voorbeelden. Zo zal hij ook het stukje bewegen en onderwijs aan de tand voelen. Neurologie, belang van inrichten, flexibel inrichten, kind en omgeving, etc...in ieder geval stof tot nadenken!

Inspiratie

Basisschool Meander

'Het nieuwe meubilair zorgt voor meer betrokkenheid bij de kinderen'

Bekijk dit project

Montessori Kind Centrum Lef

'Iedere keer als we de school binnen komen worden we blij van de inrichting'. 

Bekijk dit project