Over ons | Reinders Academie

Even kennismaken

Welke digitale ontwikkelingen spelen binnen de school? Welke visie heeft het schoolteam? De Reinders Academie is een online opleidingsinstituut en met plezier ontwikkelen wij online leeroplossingen waar leerkrachten elke dag weer iets nieuws kunnen leren. E-learning, webinars én essentials die uitstekend aansluiten bij het onderwijs van de toekomst. Wij helpen bij het inrichten van de eigen Academie en begeleiden bij het optimaal implementeren en inzetten van online leren. Op die manier houd je tijd en aandacht VOOR DE KLAS.


We stellen graag drie drijvende krachten voor:

Manager Reinders Academie | Helenie

Helenie Holster is sinds 2011 werkzaam bij de Reinders Academie. Ze is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht voor de opleiding Onderwijskundig Ontwerp en heeft enkele jaren ervaring als leerkracht in het basisonderwijs. Vanuit die achtergrond en haar droom dat iedere leraar dagelijks werkt met de online leeroplossingen van Reinders, zoekt zij continu de verbinding tussen nieuwe ontwikkelingen en de werkvloer

“Ik denk voortdurend, hoe zorgen we dat de Reinders Academie optimaal wordt ingezet?”


Coördinator communicatie en ontwikkeling | Carmen

Het eerste aanspreekpunt van online leeroplossingen voor de Reinders Academie is Carmen Vlaskamp. Ze adviseert en ondersteunt onze vast klanten, begeleidt nieuwe klanten binnen de Reinders Academie en houdt zich daarnaast ook bezig met de organisatie van kennissessies, webinars en de ontwikkeling van essentials.

“Mijn droom is om iedere leraar te blijven inspireren om een professionele houding te ontwikkelen.”

 

Onderwijskundig E-learning expert | Suzanne
Suzanne is de e-learning expert binnen Reinders Academie. Ze is afgestudeerd als onderwijskundige aan de Universiteit Utrecht en heeft ervaring in het speciaal basisonderwijs voor kinderen met gedragsproblemen. Ze heeft intensief contact met de verschillende partners zodat de e-learning ontwikkeld wordt volgens de nieuwste inzichten op het gebied van online leren voor primair onderwijs én kinderopvang

Ik hoop dat leraren zelf nieuwe kennis gaan delen in de praktijk om collega’s te inspireren”.

 

Premium Partner | SkillsTown

Vanaf 2012 is Reinders premium partner van SkillsTown, de grootste online opleider van Nederland. SkillsTown heeft een prachtige locatie in Eindhoven op de 14e verdieping waar het leren van het verleden, heden en de toekomst samen komen. Met diverse sessies en afspraken op deze mooie locatie willen we iedereen inspireren in online leren!

Meer informatie
Wil je meer weten over Reinders Academie? Bekijk dan onze oplossingen voor het aanbod of neem contact met ons voor advies en/of meer informatie. 

Bezoek onze themamiddagen!

 

Oriënteren op een nieuwe methode?
Op 27 maart en 3 april organiseren wij twee themamiddagen.
27 maart rekenen en w.o.
3 april taal en lezen.

Wil je hier graag bij zijn? Bekijk ons programma en schrijf je in!