Reinders inspiratiecentrum
Reinders inspiratiecentrum is volledig ingericht door onze eigen Inricht specialisten. Je kunt dus alle educatieve content, leermiddelen, additionele- en ontwikkelingsmaterialen ervaren in een volledig onderwijs gerichte omgeving. We vinden het fijn als je van te voren even contact opneemt zodat je onder het genot van een kopje koffie en/of thee zelfstandig de educatieve content en materialen kunt bekijken. Mocht je graag onder begeleiding ons inspiratiecentrum willen bezoeken dan kun je een afspraak maken met je adviseur. 

Ons inspiratiecentrum; een warm welkom
Ons inspiratiecentrum; een warm welkom
Nieuwste materialen
Nieuwste materialen
Materialen ervaren
Materialen ervaren
Inrichting inspireert
Inrichting inspireert

Thema en inspiratiemiddagen voor de klas

Ieder jaar organiseren wij verschillende thema- en inspiratiedagen in ons inspiratiecentrum. Tijdens de themamiddagen staat een vakgebied centraal en kun je je volledig laten informeren en inspireren door de uitgeverijen en hun educatieve content. Een gedegen voorbereiding voor in het keuzeproces van een nieuwe methode.

Tijdens de steeds wisselende inspiratiedagen bekijken we waar de behoeften van de leerkrachten liggen en organiseren we afwisselend, actief en inspirerend programma in samenwerking met diverse experts en uitgeverijen. Houd onze agenda en nieuwsbrieven goed in de gaten voor het actuele aanbod. Bekijk hier onze agenda!

Organiseer je studiedag bij Reinders
Wil je een studiedag in een inspirerende omgeving verzorgen? Dat kan bij Reinders! Inmiddels organiseren meerdere scholen hun jaarlijkse studiedag(en) in ons inspiratiecentrum te Oisterwijk. Je kunt bijvoorbeeld een dagdeel invullen met het kiezen van een nieuwe methode. Het andere dagdeel kun je invullen met andere, voor jullie belangrijke, onderwerpen. Voor meer informatie neem contact op met je adviseur of onze klantenservice

Ingerichte ruimtes