Wij willen alle onderwijsprofessionals in het basisonderwijs helpen zodat ze goed in hun vel zitten en zo het beste onderwijs voor de klas kunnen bieden. Wij zijn er voor iedereen die staat voor de klas.

Inspiratie opdoen bij Reinders?

Dat kan! Bekijk hier alles over onze evenementen en online trainingen.

Doe de Bas!

Beredeneerd aanbod ontwikkelingsmaterialen.

Software bestellen

Online bestellen via Mijn Reinders

Methodes uitgelicht

Per methode alle informatie overzichtelijk samengevat

Rekensprint - Grote getallen teller

Bekijk

Rekensprint - Grote getallen teller

Hoe werkt de Grote getallenteller?

Leerlingen kunnen de schijven van de Grote getallenteller zelf bedienen en daarmee getallen opzetten. Het getal 153 wordt bijvoorbeeld opgezet door de schijf van de eenheden op 3 te zetten, de tientallen op 5 en de honderdtallen op 1. Hiermee kunnen opdrachten uitgevoerd worden zoals ‘tel verder met sprongen van 10’. De leerling draait nu aan de schijf van de tientallen en komt zo via 163, 173 en 183 op 193. Op het moment dat de leerling verder draait komt de tekst ‘pas op’ in beeld met een pijl welke naar links wijst. De leerling krijgt hierdoor een visuele ondersteuning dat de schijf van de honderdtallen ook verder gedraaid moet worden en komt zo op 203.

 

Rekensprint

Magic Phonics - Kiene Klanken Engelse versie

Bekijk

Magic Phonics - Kiene Klanken Engelse versie

Magic Phonics: de houten interactieve klankstempelset, maar nu om Engels te leren.

Hebben jullie de Kiene Klanken al op school? Dan is deze interactieve set houten stempels nu ook beschikbaar om Engels te leren. Uiteraard kun je de Magic Phonics ook gebruiken zonder Kiene Klanken en is het een ideale tool om Engels te leren of anderstalige kinderen te laten werken aan klanken, letters en woorden.

Inhoud:

  • 49 klankstempels
  • gratis app
  • 18 uur Engelse les
  • 150 woorden om mee te werken

Kiene Klanken is ontwikkeld in samenwerking met Marbotic, innovatiepartner voor onderwijs.

Magic Phonics

Light Stax Junior Startset a 12 stuks

Bekijk

Light Stax Junior Startset a 12 stuks

Light STAX zijn prachtig verlichte LED-bouwstenen. Light STAX Junior bevat grotere bouwstenen dan Light STAX en is geschikt voor jongere kinderen. Light STAX Junior heeft hetzelfde formaat als onder meer DUPLO® en MEGA® Bloks. Het is volledig compatibel en kan samen met andere bouwsystemen worden gebruikt.

Light STAX Ultimate is de ultieme Light STAX Junior set! Hiermee kunnen grotere lichtsculpturen worden gemaakt. Bijna magisch dat zoveel bouwstenen kunnen oplichten door maar één grondplaat (accusteen).

Om de Light STAX accusteen op te laden is een USB-stroombron nodig, zoals een laptop of telefoonlader.

Light stax
Ontwikkelingsmaterialen

Spelend leren

voor de klas
Wij ondersteunen